FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 1-0

VIDEO+FOTO Rapidiștii au sărbătorit cu fanii prima victorie de la revenirea în Liga 1 » Momente speciale cu Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru +33   FOTO
Cristi Săpunaru

Articol de - Publicat duminica, 18 iulie 2021 23:55 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 00:17

Rapid - Chindia, primul meci al giuleștenilor în Liga 1 după 6 ani, s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, 1-0, gol Adrian Bălan. 

La final, rapidiștii au mers la galerie și au sărbătorit primul triumf de la revenirea pe prima scenă. În evidență a ieșit căpitanul Cristi Săpunaru, foarte euforic, care și-a arătat tatuajul cu sigla Rapidului și a sărutat stema giuleștenilor.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Atmosferă senzațională pe Arena Națională

Galeria alb-vișiniilor a făcut spectacol. Fanii nou-promovatei au dat drumul la torțe, fumigene și au început să cânte cum rar se mai întâmplă pe cel mai mare stadion al țării. O atmosferă cu adevărat senzațională!

Partida a început la 21:35, nu la 21:30, așa cum era programat, întrucât în careul Chindiei au zburat minute bune torțe aruncate de suporterii trupei lui Miță Iosif.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a încercat să-i calmeze pe fani. Fără prea mult succes însă. Aceștia s-au oprit doar după ce au terminat arsenalul de materiale pirotehnice.

În cele din urmă, partida s-a reluat fără incidente.

15.000 de faniau asistat la meci

Organizare defectuoasă pe Arena Națională?

Un cititor a semnalat redacției GSP că, deși avea bilet la inelul intermediar, tribuna a doua, a fost direcționat către primul inel: „Ne înghesuie pe toți aici, la primul inel de la tribuna a doua. Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”.

Revenim după o pauză lungă. Avem emoții. Sunt foarte mulți jucători care nu au evoluat niciodată pe Arena Națională. Nici noi nu am organizat un meci aici. Sperăm ca totul să decurgă foarte bine, atât administrativ, cât și sportiv. Aveam 13.000 de bilete și 2.500 de abonamente, asta cu 3 ore înaintea meciului. Cred că vor fi până în 20.000 de fani
Daniel Niculae, președinte Rapid

Imaginile trimise către GSP de un suporter care nu a fost lăsat să intre la inelul intermediar
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Imagini de la Arena Națională, la Rapid - Chindia

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Îl mai văd 3 meciuri, apoi vom discuta cu el si vom încerca să ne despărțim frumos”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2021, 14:47

Suporterii Rapidului , UNICI prin atașament , fanatism și constanță (indiferent de problemele prin care a trecut clubul lor dealungul vremurilor și al Ligii în care au evoluat) sunt întradevăr în altă Ligă , o Ligă pe care noi ceilalți doar sperăm și credem că (UNEORI) o putem egala , dar asta doar în visele noastre!!! Bravo Rapid , bravo neegalaților suporteri rapidiști... ne vedem la anul în Liga I.

kuba
kuba  •  19 Iulie 2021, 14:20
Postat de valentindragobete pe 19 Iulie 2021, 10:39

Daca te bag in seama te lauzi la tot cartierul !

Valerica Gorobete , ușor cu pianul și glumițele gen memeu!

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Iulie 2021, 10:39
Postat de kuba pe 19 Iulie 2021, 09:42

Gorobete, voi gigistii nu sunteți 20.000 in tot Universul! Refuleaza gigismul in voi când vedeți adevăratele galerii pe stadioane: Steaua , Dinamo , Rapid , Petrolul, FCU Craiova 1948 , Timișoara sau U Cluj ori UTA! Nimeni nu înghite galeriile surogat ale FCsB sau CS U Mogoșoaia! Ușor ușor fotbalul își recâștigă derepturile prin susținerea adevăratelor galerii!

Daca te bag in seama te lauzi la tot cartierul !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează