FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Rapidiştii s-au antrenat de ziua lor!

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 15:49

Rapid împlineşte astăzi 88 de ani, iar elevii lui Răzvan Lucescu s-au antrenat că în orice altă zi.

 

Fostul selecţioner nu le-a dat răgaz elevilor săi nici măcar de ziua clubului. Totuşi, în rîndul giuleştenilor atmosfera este relaxată, fotbaliştii pregătindu-se cu zîmbetul pe buze. Dacă ieri au ajuns Alexa şi Surdu, Rui Duarte încă nu a fost joncţiunea cu lotul în Austria. El a întîrziat două luni şi în iarnă, fiind amendat drastic de club.

Diseară, jucătorii prezenţi în cantonament vor servi un pahar cu vin pentru a celebra cei 88 de ani de existenţă a clubului vişiniu.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fydorapidistul
fydorapidistul  •  27 Iunie 2011, 10:04

La Multi Ani Rapid. Nui echipa lupta lupta CFR hai Rapidu haide haide aduce victorie. Fortza Rapid. Cea mai frumoasa viata si anume viata de rapidist.

don_carbon
don_carbon  •  25 Iunie 2011, 19:25

In poza vad ca au invatat aterizarea ! :)

vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  25 Iunie 2011, 19:15

da club cu titluri istorie curata nu patata si sintem mindri de asta............

Vezi toate comentariile (12)
Comentează