FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Războiul dintre Vali Lazăr și Rednic ia amploare! Cum a fost trolat fostul antrenor de la Dinamo pe Instagram de un nou personaj

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 18:07

Ioana Lazăr, soția lui Vali Lazăr, "l-a trolat" pe Mircea Rednic pe contul ei de Instagram, după ce fostul antrenor al lui Dinamo a oferit un interviu Gazetei Sporturilor.

Soția fotbalistului care va reveni în această vară la Dinamo a blurat numele lui Rednic din titlu și a pus un emoticon peste fața antrenorului de la Mouscron. În postarea Ioanei a fost etichetat și Vali Lazăr.

Totul a plecat de la interviul oferit ieri de Mircea Rednic Gazetei Sporturilor.

Antrenorul l-a ironizat pe Lazăr când a auzit că s-a întors la Dinamo: "Chiar am dat un mare chef aseară pentru că marele jucător Lazăr a preferat performanța la Dinamo și nu banii. Înțeleg că arabii nu mai vor să dea banii pe el pentru că are foarte mare valoare".

6c8b1ffc 6f09 44cb 9ea9 8984e419419c

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
khal_37
khal_37  •  23 Iulie 2017, 20:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  23 Iulie 2017, 20:03

Eh...acum nu era de aşteptat ca Ioana Lazăr să rupă uşile bibliotecilor, până acum.Atât a dus-o căpşorul, atât a făcut şi ea!Glumițe de nivelul clasei a 4-a!

saviola2_8
saviola2_8  •  23 Iulie 2017, 19:38
Postat de cpt.ahab pe 23 Iulie 2017, 19:33

Observi că am scris fecesebiști, nu steliști! Cam asta-i diferența! :))))

eh, da, ma gandeam ca l-ai vazut pe iosif ca il injura pe Hagi pe aici si gata:)) hai sa vedem mai departe de un forum care si asa e destul de pustiu din toate punctele de vedere:) fcsb=istii sunt stelisti, sau daca to consideri ca cei o mie, doua sau chiar mai multi care au `dezertat` pentru echipa noua armatei, care cica a luat o pauza 15 ani, ma rog, nu sunt de acord, dar e opinia ta si ti-o respect:) cat priveste acest `conflict` eu unu m-as fi bucurat ca rednic sa nu se coboare la nivelul piciorului de broasca, altfel sunt intru-totul de acord cu ce ai spus tu:)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează