FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Interviu savuros cu Mircea Rednic » Atacă pe toată lumea: "Pe Filip l-am forțat pentru politica partidului! Am chefuit că marele Lazăr a revenit la Dinamo"

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2017 10:09

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, spune că Steliano Filip nu are calități de fundaș stânga și în același timp ironizează revenirea lui Valentin Lazăr din Qatar, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Rednic a antrenat ultima oară pe Dinamo în sezonul 2015/2016, când a terminat pe locul 4. "Puriul" a uimit atunci pe toată lumea când l-a mutat pe Steliano Filip de pe postul de fundaș stânga pe cel de închizător, unde fotbalistul de 23 de ani a avut evoluții apreciate. Rednic explică de ce a fost forțat să renunțe la idee după doar câteva meciuri.

Tehnicianul lui Mouscron nu l-a iertat nici pe Valentin Lazăr, după ce acesta l-a înjurat pe rețelele de socializare, și ironizează faptul că cei de la Al-Sailiya refuză să mai plătească transferul definitiv al lui "Lăzărică", astfel că mijlocașul stânga e obligat să se întoarcă la Dinamo.

- Domnule Rednic, ce părere aveți de transferul lui Filip la Dinamo Kiev pentru 800.000 de euro?
- Gata? S-a făcut?

- Urmează să fie trimisă oferta scrisă săptămâna viitoare de către cei de la Kiev.
- Haideți să vorbim de transferul lui Filip când se face oficial, pentru că au mai fost atâtea transferuri ca și făcute care au picat în ultimul moment și nu are rost. Vorbim atunci.

- Vi se pare totuși un transfer bun?
- E momentul ca Filip să plece de la Dinamo, deși după părerea mea el nu e fundaș stânga, ci mijlocaș. Și nu de bandă, ci central, acolo unde l-am inventat eu și a jucat foarte bine câteva meciuri.

"Vor încerca să prelungească discuțiile"

- Dacă a jucat bine la mijloc de ce nu l-ați păstrat mai mult?
- Pentru că mi s-a cerut să îl forțez fundaș stânga pentru echipa națională. Au fost multe meciuri în care nu a jucat bine, dar l-am forțat pentru politica clubului, politica partidului, mă rog. (râde)

- Dacă Filip pleacă, Dinamo nu mai are niciun fundaș stânga în dubla cu Bilbao pentru că Maxi Oliva s-a accidentat. Ce soluții ar fi?
- Cosmin Contra va găsi o soluție pentru că e inventiv. Sunt sigur de asta. Nu vreau să dau eu sfaturi altor antrenori. Oricum, eu cred că vor încerca să prelungească puțin discuțiile transferului până după aceste două meciuri din Europa League. Asta e părerea mea.

- Există semnale că Ionuț Negoiță consideră banii din transfer mai importanți decât meciurile cu Bilbao și încearcă să finalizeze tranzacția cât mai repede.
- Sunt sigur că așa e. Negoiță vrea să rămână cu ceva palpabil, să ia banii. Și cred că gândește normal pentru că dacă nu îl dă acum pe Filip, nu știu când se va mai ivi șansa asta.

"Am dat un mare chef aseară"

- Fundaș stânga e și Vlad Olteanu, pe care l-ați dorit și dumneavoastră la Mouscron și pe care l-au împrumutat la Voluntari.
- Da, era o variantă, dar ei preferă să scape cu orice preț de jucătorii pe care eu i-am adus la Dinamo. Asta e. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult că a revenit Valentin Lazăr.

- Cum adică?
- Chiar am dat un mare chef aseară pentru că marele jucător Lazăr a preferat performanța la Dinamo și nu banii. Înțeleg că arabii nu mai vor să dea banii pe el pentru că are foarte mare valoare.

- Lăsând deoparte ironiile, cum credeți că va reveni Lazăr la Dinamo?
- Vine cu o ambiție mare de tot. Cea mai mare ambiție (râde). Cine e deștept înțelege declarația mea, cine nu să o ia de bună.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (43)
alexpescaru
alexpescaru  •  23 Iulie 2017, 10:17

Interviu savuros ? După ce criterii ? Poate "interviu cu un ***" sau "interviu slinos" cu acest personaj scârbos, mincinos, hoț și ofticos... Facem pariu că nu mai are zile multe la actuala echipă și, după ce va fi dat afară " de comun acord" va începe sa mănânce *** despre ea, asa cum face acum despre Dinamo, cum a făcut la Petrolul și peste tot pe unde a mai fost. Urât caracter, dar exact pe gustul presei maneliste. Deh, cine se aseamănă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  23 Iulie 2017, 09:44

Pe Rednic l-am respectat, dar incep sa dau dreptate alora care il fac "stramb" , tu ca antrenor, nu ai voie sa iei la misto niste fotbalisti tineri, fotbalisti care sunt inca la inceputul carierei fotbalistice, e ca si cum un adult s-ar pune la mintea copiilor si se cearta cu ei pentru niste jucarii :))

el11
el11  •  22 Iulie 2017, 14:59

Nu se mai satura asta veci de bagat strambe , un play-off intreg s-o certat cu negoita si echipa facea figuratie pe teren

Vezi toate comentariile (43)
Comentează