FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

FOTO S-a cutremurat Giuleştiul » Suporterii rapidişti au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Steaua

Giuleştenii ştiu să-şi onoreze gloriile şi foştii mari simpatizanţi +6   FOTO
Giuleştenii ştiu să-şi onoreze gloriile şi foştii mari simpatizanţi

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 00:08

Alb-vişiniii au creat o atmosferă demnă de un mare derby. În plus, au dovedit mai multă diplomaţie, ignorînd gesturile sfidătoare ale lui Mihai Stoica.

Bătrînul Giuleşti a mai dat aseară un examen, unul extrem de dificil. 10.000 de oameni, toţi giuleşteni, atît cît mai poate găzdui în prezent, la cei 73 de ani ai săi, au venit să fie alături de favoriţii lor în "cel mai important duel cu Steaua din ultimii ani", aşa cum l-a caracterizat Daniel Pancu.

Înarmaţi cu fulare, dar fără brichete, alb-vişiniii au umplut arena din Grant cu o oră înainte de fluierul de start şi şi-au aşteptat favoriţii să iasă la încălzire. O dată ce paşii acestora au atins iarba, Giuleştiul a început să se cutremure! Numele fiecărui rapidist a fost scandat, iar aceştia veneau la salut. Bozovici, Pancu, dar şi ex-stelistul Surdu i-au aruncat în aer pe fani cu înverşunarea lor. Toţi au strîns din dinţi şi cu pumnii încleştaţi le-au promis victoria!

Apoi, acorduri muzicale aparţinînd foştilor rapidişti Nicu Constantin, Florian Pittiş şi Anda Călugăreanu.

MM peste Mou
Fotbaliştii au intrat la vestiare, fularele s-au ridicat în aer şi toţi au cîntat imnul Rapidului. Pe culoar, Mihai Stoica, inamicul numărul 1 al giuleştenilor, aştepta momentul prielnic pentru a ieşi pe gazon. Şi a făcut-o cu o înfumurare ce l-ar face invidios şi pe Jose Mourinho, cu pieptul în faţă, cu cămaşa descheiată. Însoţit de un steward a parcurs cei 50 de metri în aproape două minute şi a privit sfidător către galeria gazdă, care s-a scindat: o parte l-a ignorat, încurajîndu-şi favoriţii, cealaltă l-a huiduit.

Fluierul de start a dezvăluit şi coregrafia giuleştenilor: un banner mare pe care scria "Galeria din ceruri" şi multe altele mai mici cu numele marilor rapidişti care s-au stins din viaţă, precum: Gheorghe Dinică, Florian Pittiş, Nicu şi Jean Constantin, Ştefan Bănică, Colea Răutu şi alţii. Pe teren, lupta era deja în toi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Aprilie 2012, 15:35
Postat de costacurta pe 30 Aprilie 2012, 08:44

stai cuminte, relexeaza-te man, din cauza ciobanului la noi se cam stinge entuziasmul, ai vazut putine meciuri ale Stelei k sa te poti pronunta.

Costacurta , am vazut PE VIU nenumarate meciuri mai ales de'ale lui Dinamo , Rapid si Steaua mai ales pe vremea cind eram student in Bucuresti in anii '80. Crede-ma (si tu stii asta) ca este un lucru la care nici un club din Romania nu se poate compara cu Rapid si care PUTINE cluburi din Europa i-l au la nivelul Rapidului: SUPORTERII. Asa era si in anii '50 (si inainte de anii '50) si in anii'60 si '70... si '80... si acum.

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Aprilie 2012, 15:30
Postat de coclender pe 30 Aprilie 2012, 09:58

extraordinar domne! galeria din ceruri ... ce sa-ti spun, iti dai seama seama domne ?asa de impresionant ca-ti vine sa te slobozesti si pe Maria Tanase si pe Florian Pitis etc.

Du-te si te'mpusca scursura umana. Tu nici aerul pe care il respiri nu i-l meriti. Hai Siktir.

ticutroya
ticutroya  •  30 Aprilie 2012, 15:02
Postat de coclender pe 30 Aprilie 2012, 09:58

extraordinar domne! galeria din ceruri ... ce sa-ti spun, iti dai seama seama domne ?asa de impresionant ca-ti vine sa te slobozesti si pe Maria Tanase si pe Florian Pitis etc.

Nu tre' sa fii suparat , ca si steaua are suporteri : nicolaie ceausescu , elena ceausescu , ilie ceaus , ana pauker , emil bobu samd ...?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează