FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO S-a reunit campioana! Lot impresionant pentru Andone

Jucătorii lui CFR la primul antrenament (foto: ziuadecluj.ro) +4   FOTO
Jucătorii lui CFR la primul antrenament (foto: ziuadecluj.ro)

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 16:01

Clujenii s-au reunit astăzi şi au făcut primul antrenament din noua stagiune. La şedinţa de pregătire au participat şi noile achiziţii Deac, Sepsi şi Valente


CFR Cluj a început pregătirea în această dimineaţă. Andone a avut la dispoziţie 28 de jucători, dar încă 6 jucători au lipsit motivat de la primul antrenament al stagiunii. Ando şi-a prezentat şi noul staff: Iulian Mihăescu va fi unul dintre secunzi, iar Ion Manu se va ocupa de pregătirea portarilor.

Dintre noile achiziţii au fost prezenţi numai Deac, Sepsi şi Valente. Mario Felgueiras va ajunge în această săptămînă la Cluj, în timp ce fundaşul dreapta Ivo Pinto va face cunoştinţă cu noii săi colegi de abia în cantonamentul din Austria, unde feroviarii pleacă sîmbătă.

"Am foarte mulţi jucători la dispoziţie. În principiu, voi duce 28 de fotbalişti în primul cantonament. Obiectivele sînt clare. Vrem în primul rînd Supercupa. Preşedintele a vorbit cu băieţii şi le-a transmis că sînt datori să cîştige acest trofeu.

Vrem eventul, normal. Ar fi culmea ca o campioană să-şi propună locul al doilea în următorul sezon. Va fi mult mai greu, dar cu atît mai frumos dacă vom triumfa din nou Atacurile la adresa noastră se vor intensifica şi vor fi mult mai virulente. E normal, toţi vor dori să ne doboare de pe locul 1", a spus Andone.

CFR are programate două cantonamente în Austria: 16-28 iunie (în Abtenau) şi 31 iunie-12 iulie (în Leogang). Formaţia din Gruia va susţine 6 amicale.

"Wesley a fost cel mai bun din Liga 1 în sezonul trecut. Acum să vedem dacă se va acomoda cu atmosfera din Ghencea, cu Gigi"
Ioan Andone, antrenor CFR

"Am venit aici să cîştig campionatul. Cadu şi Sougou, foşti coechipieri de-ai mei mi-au vorbit la superlativ de proiectul CFR Cluj"
Diogo Valente, mijlocaş CFR Cluj

Lotul prezent la reunire:

Portari: Stăncioiu, Mincă, Amadio

Fundaşi: Panin, Maftei, Piccolo, Cadu, Nuno Diogo, Rada, Sepsi, Camora, Nicoară, Cornel Ene (junior), Edimar

Mijlocaşi: Diogo Valente, Deac, Bakary Sare, G. Mureşan, Rui Pedro, Godemeche, Hora

Atacanţi: Kapetanos, Sougou, Ronny, Batin, S. Buş, Mîndruşcă (CFR II), L. Ganea

Absenţi: Felgueiras, Lionn, Celestino, Bastos, Kivuvu (toţi, învoiţi), Ivo Pinto (vine direct în cantonament)

Staff: Ioan Andone (antrenor principal); Secunzi: Francisc Dican, Iulian Mihăescu; I. Manu (antrenor cu portarii), P. Potocnik (preparator fizic)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (49)
elsopotyi
elsopotyi  •  15 Iunie 2012, 16:52

SPER SA NU VA FACETI DE RAS, CA AVETI MULTI DUSMANI, SI CEI CARE VOR CA CFR SA DISPARA CA CEA MAI BUNA ECHIPA DIN CLUJ, ARDEAL, ROMANIA.ANBITIA SA FACA DIN VOI CEA MAI BUNA ECHIPA IN CONTINUARE.HAI CFR.

vassy62
vassy62  •  13 Iunie 2012, 20:22
Postat de re.organizatoru pe 12 Iunie 2012, 02:56

Boc ai fost, boc esti si boc ramai:))))) Clubul tau e boc? Singurii din tara care ati ramas portocal-visinii. Noi restu am ramas ALB-NEGRII.Pt boci uuuuuuuuu. Pt cei din Cluj un calduros NUMAI "U"!!!!!!!

asa cretin ca tine n-am vazut in viata mea.de unde ai mai scos-o portocaliu-visiniu.mare cretin.

vassy62
vassy62  •  13 Iunie 2012, 20:01
Postat de re.organizatoru pe 12 Iunie 2012, 02:56

Boc ai fost, boc esti si boc ramai:))))) Clubul tau e boc? Singurii din tara care ati ramas portocal-visinii. Noi restu am ramas ALB-NEGRII.Pt boci uuuuuuuuu. Pt cei din Cluj un calduros NUMAI "U"!!!!!!!

asa cretin ca tine n-am vazut in viata mea.de unde ai mai scos-o portocaliu-visiniu

Vezi toate comentariile (49)
Comentează