FOTBAL  »  Superliga  »  TROFEU

FOTO S-au ales trofeele pentru Liga 1 și Cupa Ligii! Titlul 24 al Stelei scos din nou la bătaie: ”Sînt altceva!” :D

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 11:20

LPF a dezvăluit astăzi care vor fi trofeele acordate pentru cîștigătoarea campionatului și cea a Cupei Ligii.

Ziariștii prezenți la conferința de presă au fost rugați de Gino Iorgulescu să aleagă trofeul pentru fiecare competiție. În mod surprinzător, cupa care va fi primită de cîștigătoarea campionatului este cea cucerită de Steaua în 2013.

Președintele LPF credea că vine cu ceva nou, dar a rămas în ofsaid în momentul în care a aflat de la jurnaliști că respectivul trofeu a mai fost decernat:

Pentru că am fost criticați pentru trofeele de anul trecut, acum am ales unele mai impunătoare. Sînt altceva decît ce a fost anul trecut. Au fost cele mai bune variante dintre cele propuse de firma italiană cu care am colaborat. A mai fost decernat? Nu știam...”.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1380352935624854
Muie Dinamo  •  09 Aprilie 2015, 17:47
Postat de dinamovist_romanizat pe 09 Aprilie 2015, 12:37

Fcsb-ul fură de rupe, ar trebui retrogradați. Păi n-ai vazut la Gaz Metan, Adi Popa a dat gol cu mâna. Cu Petrolul in Cupă, toate golurile au fost din ofsaid. Mai mult, arbitrul a obligat echipa Petrolul să joace in 10, că-s prea buni pentru fcsb... ***, ***!

daca taceai filozof ramaneai

madafacar
madafacar  •  09 Aprilie 2015, 15:01

Ce ***! #numalanoi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sir_neamt
sir_neamt  •  09 Aprilie 2015, 14:11

Ba da oare e chiar greu sa gasim si noi o cupa frumoasa si sa o tinem an de an ca traditie. parca suntem tampiti. in nici un campionat nu se schimba trofeul. in anglia germania spania italia in fiecare an acelasi trofeu. Sa faci o traditie nu *** astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează