FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Sejur în paradis! Steaua și-a stabilit cantonamentul într-un complex hotelier din Belek construit în 2013, care a costat 100 de milioane de euro

Imagine de poveste cu complexul de 5 stele în care vor fi cazați steliștii +4   FOTO
Imagine de poveste cu complexul de 5 stele în care vor fi cazați steliștii

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 00:00

Dacă în primul stagiu de pregătire din Turcia, Laurențiu Reghecampf a decis să-și cazeze jucătorii în cel mai modern complex dedicat sportivilor, cu aparatură și condiții de pregătire fizică de ultimă oră, și în al doilea cantonament Tamaș și compania vor sta în condiții de lux.

Hotelul Kaya Plazzo Golf este situat pe malul mării și are facilități de top. Stabilimentul dispune de un restaurant principal, șase restaurante a la carte, nouă baruri, patru piscine, o piscină interioară, aqua park cu șapte tobogane de apă pentru adulți, centru spa, sală de fitness și de masaj, saună, baie de aburi, baie turcească, discotecă și o sală de jocuri.

Galatasaray, Spartak Moscova, Young Boys Berna sau echipa națională a Spaniei sunt doar câteva dintre formațiile cazate de-a lungul timpului în stabilimentul ales de Steaua pentru următoarea perioadă. Iar delegația roș-albaștrilor nu este singura echipă care va sta în acest hotel la final de ianuarie. Jucătorii vor împărți complexul cu cei de la Vardar Skopje și Terek Groznâi, cu care vor disputa meciuri de verificare pe 24 și 26 ianuarie. Steliștii vor mai juca și cu Slovan Bratislava (28 ianuarie), Wisla Cracovia (31 ianuarie) și Hajduk Split (2 februarie), iar la revenirea în țară, aceștia vor ateriza direct la Cluj pentru meciul cu CFR, din Liga 1, de pe 5 februarie.

Dacă jucătorii vor beneficia de camere duble, Laurențiu Reghecampf va dormi într-un apartament cu vedere la mare. Prețul pentru 13 nopți de cazare la suita antrenorului de 41 de ani e de 2.300 de euro, în timp ce o cameră pentru fotbaliști e 2.400 de euro!

LOTUL STELEI ÎN CANTONAMENT

  • portari: Fl. Niță, Stăncioiu, Poiană
  • fundași: Enache, Tamaș, Moke, Momcilovici, Simion
  • mijlocași: Popa, Jakolis, Ov. Popescu, Pintilii, Muniru, V. Achim, L. Filip, De Amorim, Boldrin, Mihalcea, Mihai
  • atacanți: Alibec, Gnohere, Fl. Tănase, Man, Tudorie, Onțel

639este numărul camerelor de care dispune Kaya Palazzo Golf Resort, 493 în clădirea principală și 139 în zona de grădină, plus șapte vile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Ianuarie 2017, 14:12
Postat de khal_37 pe 22 Ianuarie 2017, 13:51

Catelele unde au fost cazate...la adapost???

cand te gandesti ca echipa asta nu exista, te si miri de ce spun unii ca liga mammaliga e o adunatura de sarantoci. pai, daca astia, noname, fara stadion, fara fani, fara palmares, fara culori, fara traditii si Istorie..)) ps - daca nu vrei sa ti se agraveze psihoza, incearca sa te resemnezi si sa alungi frustrarile fata de alte cluburi. nu e vina lor ca tu suferi atat de mult pentru ceva ce nu exista.

khal_37
khal_37  •  22 Ianuarie 2017, 13:51

Catelele unde au fost cazate...la adapost???

ion2010
ion2010  •  22 Ianuarie 2017, 12:44

E si Tosca cu Steaua in Antalya

Vezi toate comentariile (3)
Comentează