FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Și-a băgat Giovanni coada? "Decide iar transferurile" » Bratu și Dănciulescu, surprinși alături de omul condamnat că a fraudat-o și pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 14:21

La Dinamo e vânzoleală mare în aceste zile. Azi s-a aflat că May Mahlangu va fi cedat la Ludogoreț pentru 500.000 de euro (detalii aici), Hristo Zlatinski e la negocieri cu Ionuț Negoiță, iar Nistor e ofertat de rivala FCSB. 

În toată această tensiune la transferuri, o imagine publicată astăzi ar putea fi explicativă: Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, și Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului, au fost suprinși la masă cu Giovanni Becali, fostul președinte de la Dinamo între 2005 și 2006.

Fostul impresar și cei doi dinamoviști au fost fotografiați la o terasă în Parcul Herăstrău de paparazzi Fanatik. Sursa citată scrie că vărul lui Gigi s-ar implica din nou la club și ar decide în culise campania de transferuri a echipei. Mai mult, acesta ar oferi și sfaturi pentru conducerea clubului.

Becali, 66 de ani, a fost eliberat condiționat pe 2 mai 2018, după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor", în martie 2014. Acesta a primit atunci 6 ani de pușcărie, iar când a fost eliberat a anunțat că nu are de gând să se mai implice în fotbal. Printre altele, Giovanni a fost găsit vinovat și pentru că a fraudat clubul Dinamo, la transferurile lui Contra, Codrea, Cernat, Mara, Mitea, Alexa și Mihalcea în străinătate. 

screenshot 3
Bratu, în centru, surprins alături de Giovanni și de Dănciulescu. Trecerea fostului vârf de la Rapid la Galata, în 2003, a fost cea care a declanșat Dosarul Transferurilor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
minell73
minell73  •  22 August 2018, 08:25

Daca vrem sa avem un fotbal curat,clanul becali trebuie sa dispara. Ei nu au nicio treaba cu fotbalul in sine. Sunt doar niste samsari avizi dupa bani si putere,adevarati interlopi.

1870060363300471
Iulian Durlan  •  22 August 2018, 08:00

Dacă ești suporter al lui dinamo trebuie să stai si sa suporți toate materiile lui Negoita. Vinde tot fără remușcări să-și umple sacul dar nu investește nimic inapoi . Cat trebuie să mai asteptam ptr new Dinamo.

122444612029893
Rica Sectoristu  •  22 August 2018, 07:53

Intr-o tara de drept acesti becali nu mai veau drept la multe. UN proces de reabilitare ar fi necesar. Acesti indivizi au multi bani si tot felul de cozi de topor cu care lucreaza avindu-i la mina. Asta este tara unde Hagi bate cimpii cu finantarea pe cind tinerii pleaca din tara nu sint locuri de munca , nu se face nimic, adica au plecat deja 4 milioane. Sportivii sint "gladiatori" care sint vinduti sau cumparati ca niste animale. Pretul exorbitante pentru niste sportivi au facut ca acest sport sa devina ceva mai important ca un doctor etc... Se inventeaza tot felul de concursuri noi ca "liga natiunilor " pentru a umple niste goluri iar afacerile sa creasca. Un sportiv realist ar pleca in locul lui Nistor fara tagada. La dinamo nu mai merita nimic. Daca te accidentezi si stai vreo citeva luni nu mai valorezi nimic. echipa este proasta cu tineri care vor trage pentru a nu retrograda. Se vinde orice... Fiecare are viata lui si ar trebui sa se orienteze. IN cazul lui ar face bine sa plece fara sa se mai uite in spate. L-au vindut la CFR prin domnul Contra care a distrus totul. A ajuns inapoi fara vreo clauza. Are 30 de ani si bat cimpii cind spun cei mari de la DInamo ca va pleca pe bani multi ... cind? Si cum? Dinamo nu poate vinde ci doar Steaua. Asa ca mai are vreo doi sau trei ani de joc si ar putea sa se asigure pe viata atit el cit si familia lui . Faptul ca Pintilii ii este nas spune multe. UN fotbalist de caracter aceste Pintilii

Vezi toate comentariile (31)
Comentează