FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Și-a ieșit din minți! Ultimul transfer al lui Dinamo a răbufnit pe Instagram

FOTO: Octavian Cocoloș / FC Dinamo
FOTO: Octavian Cocoloș / FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2018 13:34

Dinamo l-a transferat în urmă cu o săptămână pe fundașul Teddy Mezague (28 de ani), jucător cu dublă naționalitate, franceză și cameruneză. Acesta ar putea apărea cât de curând în echipa lui Bratu, mai ales că defensiva "câinilor" e a doua cea mai slabă din campionat (16 goluri primite în 8 meciuri). 

Până să debuteze în tricoul alb-roșu, Mezague a început deja să aibă mari bătăi de cap. Ce l-a enervat atât de mult pe noul transfer dinamovist? Traficul din București!

Fundașul a postat în această dimineață în contul său de InstaStory o fotografie din trafic, iar indiciile că acesta și-a ieșit din minți din cauza aglomerației sunt evidente. 

Conform unor studii, Bucureștiul e cel mai aglomerat oraș din Europa din punct de vedere al traficului și al cincilea la nivel global!

Vezi și:  I-a nimicit pe jucători! Președintele lui Dinamo iese la atac și anunță revoluția: "Nu va plăti doar antrenorul, vor plăti și ei!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
minell73
minell73  •  18 Septembrie 2018, 19:10
Postat de cata15 pe 18 Septembrie 2018, 14:01

am citit mizeria asta si tocmai mi-au murit niste neuroni. inca cateva sute de articole si pot sa ma angajez la gsp

Primul criteriu pentru angajare in sediul gsp, este ca viitorul angajat sa fie neaparat gigist.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Septembrie 2018, 17:59
Postat de dinamo_forever_77 pe 18 Septembrie 2018, 14:48

Bucurestiul este asa aglomerat din simplu motiv ca NU se dau AMENZI !!!! Si atunci normal ca fiecare face ce vrea !!! Diferenta intre noi si vestici, este ca acolo SE APLICA LEGEA !!! La noi, faci reclamatie ca animalele isi parcheaza masina pe gurile de acces in garaj, curti...iar ei iti cer act de proprietate asupra locului. Adica in loc sa-l sanctioneze pe *** / *** ca a parcat total neregulamentar....tot tie iti fac clabuci pe creier. Si ce sa vezi...am stat cu masina in fata garajului pana a doua zi cand mitocanul si-a luat coaja. Iar eu nu am putut sa-mi scot masina din garaj. Tara lui Papura Voda

corect...doar ca pe afara mai ai si unde parca, sunt cladiri intregi de parcare, pe multe niveluri. nu 2-3 parcari subterane la 10 lei ora. pe afara mai ai si metrou...la noi se face un metrou de acum 10 ani si nu e gata pentru ca s-a u facut statii din 200 in 200 de cat e statia de autobuz...ca doar din banii de finisat si utilat statiile poti sifona bani publici...nu din tunelul propriu zis unde totul e la metru liniar.

gicab
gicab  •  18 Septembrie 2018, 16:41

Sanchi... sa aibe motiv ca a întârziat la antrenament

Vezi toate comentariile (9)
Comentează