FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

FOTO și VIDEO Copiii de fotbaliști au decis meciul dintre Viitorul și Dinamo, scor 1-1 » Răzvan Marin și Patrick Petre, oamenii cu golul de azi

Foto: Raed Krishan +15   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 20:24

FC Viitorul și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după golurile lui Răzvan Marin și Patrick Petre.

Formația lui Gheorghe Hagi a condus în mare parte prima repriză, însă nu și-a creat mari ocazii. "Cîinii" au fost fluierați copios pe stadionul Viitorului.

Primul gol al partidei a fost marcat de Răzvan Marin, fiul lui Petre Marin, imediat cum a început repriza secundă, după o pasă senzațională a lui Mitrea peste apărarea dinamoviștilor.

Și Dinamo a marcat la capătul unei faze de senzație. Cosmin Matei a făcut o piruetă pe lîngă un adversar și a trimis mingea printre apărătorii Viitorului, balonul a ajuns la Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre,  iar acesta l-a executat pe Buzbuchi.

VIITORUL - DINAMO 1-1
Au marcat:
Răzvan Marin 47' / Patrick Petre 78'

Vezi meciul în format liveTEXT

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Viitorul: Buzbuchi – B. Mitrea, I. Filip, Fl. Tănase (D. Nedelcu 77'), Fl. Cernat (cpt), R. Marin, Aganovic, I. Hagi (Gavra 63'), Cr. Ganea, Hodorogea (Ciupe 87'), Benzar
Rezerve: Rîmniceanu – Cr. Munteanu, Casap, Vl. Achim
Antrenor: Gheorghe Hagi

Dinamo: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai (Gnohere 64') – Nedelcearu, I. Șerban – Gavrilă (P. Petre 71'), C. Matei, S. Filip – Vojnovic (cpt)
Rezerve: I. Popescu – Van Haaren, Tîrcoveanu, Lazăr, Moldoveanu
Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitru: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Asistenți: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Florin Păunescu (Rm. Vâlcea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (341)
716433561817418
Alin Vatui  •  26 Iulie 2015, 12:38

1: invatati sa scrieti in româna macar 2: ce treaba aveti cu Dinamo ? Deranjeaza deja ? 3: fcsb nu joaca nimic

theodoric
theodoric  •  26 Iulie 2015, 09:41
Postat de gerulozaurus pe 25 Iulie 2015, 20:57

O sigur ca da tu MORALISTULE,. Cate clone ai de pe caer intrii si "suferi" la dresa Stelei ZILNIC 24/7 ? Daca nu ai, atunci mea culpa, insa intra si tu sa vezi zilnic la articole despre Steaua, numai *** dinamovisti cu impresii si fara pic de rusine ca marea lor echipa carestabileste an de an noi recorduri in materie de fotbal, 6-1 la 7-1, de la eliminari cu pescari si ospatari la egaluri cu Viitorul REAL MADRID, si pe ei *** tot de noi si steaua noastra...asa ca mai usor cu morala pe aici!

Hai sa-ti zic cateva din ,,glorioasele'' voastre rezultate din cupele europe ca tot *** cu ele... acestea sunt : Montpellier - Steaua 5-0 PSG - Steaua 5-0 Atletico Madrid - Steaua 4-0 Borussia Dortmund - Steaua 5-3 Panathinaikos Atena - Steaua 6-3 Maccabi Haifa - Steaua 5-0 Si deja m-am plicitisit ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  26 Iulie 2015, 05:56
Postat de vyyllyy pe 25 Iulie 2015, 23:38

Copil prost nu ai alt ceva ce face decat sa comentezi de stiri cu Dinamo , veziti de echipa ta de ***, hatere ce esti .

MAI CITESTE ODATA COMUL PRIETENE, POATE INTELEGI PANA LA URMA DESPRE CINE E VORBA:):) NU E CU SUPARARE CA N AI INTELES DIN PRIMA,PROBLEMA E CA DONEZI ADJECTIVE DESI NICI MACAR N AI INTELES IRONIA.

Vezi toate comentariile (341)
Comentează