FOTBAL  »  LIGA 1  »  OMAGIU

FOTO / Steaua a depus o coroană de flori lângă trupul neînsufleţit al lui Ilie Savu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

Steliştii, în frunte cu antrenorul Marius Lăcătuş, preşedintele Helmuth Duckadam, preşedintele CA Valeriu Argăseală şi directorul sportiv Narcis Răducan, au depus azi o coroană la capela unde este depus trupul neînsufleţit al lui Ilie Savu, a notat Mediafax.

Trupul neînsufleţit al fostului portar şi antrenor al Stelei este depus la capela din Cimitirul Militar Ghencea. Mesajul de pe coroana depusă de către delegaţia stelistă este: "Din partea FC Steaua Bucureşti, respect, mulţumiri şi admiraţie".

Ilie Savu va fi înmormântat mîine, la cimitirul Ghencea 3 din Bucureşti.

Fostul portar şi antrenor al echipei Steaua, Ilie Savu, a decedat marţi noaptea, la vârsta de 91 de ani, la Spitalul Militar Central din Capitală.

Playtech: BREAKING: Anamaria Prodan, ultimatum de la Reghecampf. E DISPERAT să divorțeze de ea, așa că i-a CERUT să facă asta în septembrie


Comentarii (7)
bobbypintilie
bobbypintilie  •  17 Noiembrie 2010, 19:31

cineva de mai jos spunea ca argaseala si cu raducan se cam amuza...pai de unde sa stie ei cine a fost si ce a reprezentat pt Marea CCA Nea Ilie Savu??? ca sa nu mai spun de ciobanul analfabet!!! ei s-au dus acolo ca la o iesire la restaurant cu "marele sef"...si mi se par cam "deranjati" de faptul ca i-au scos Lacatus si Duckadam din casa "pentru asa ceva"!!! Sa Te Odihneasca Dumnezeu In Pace Nea Ilie!!!

augustin-danci
augustin-danci  •  17 Noiembrie 2010, 19:20

nu mai tot comentati atata....e frumos gestul si gata, ce conteaza ca e in trening sau nu?

forzzasteaua
forzzasteaua  •  17 Noiembrie 2010, 19:00

Un gest frumos dar ca sa fiu carcotas a fost facut prea tarziu si pare destul de ieftin - nu stiu daca acea coroana a costat mai mult de 100 lei. Un gest frumos ar fi fost bine venit atunci cand Ilie traia - va dati seama ca acest om a murit cu gandul ca Steaua nu va mai insemna mare lucru cat de curand daca se continua bataia de joc din ultimi ani. Ilie Savu a respectat Steaua si suporteri ei dar suporteri sau transformat in huligani si isi bat joc de acest club. Dumnezeu sa-ti fie alaturi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează