FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Steaua n-a renunţat definitiv la emblemă » Oficialii roş-albaştrilor au fost deconspiraţi de propriii jucători

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 17:49

Steaua a fost obligată în luna decembrie de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să-şi schimbe numele şi sigla, iar campioana s-a conformat.

Emblema roş-albaştrilor a fost înlocuită pe tot ceea ce înseamnă Steaua, inclusiv pe autocar, însă s-a pierdut un mic detaliu.

Dacă în exteriorul autocarului cu care fotbaliştii lui Gâlcă fac deplasările apare noua siglă, nu acelaşi lucru se întîmplă şi în interiorul acestuia, unde scaunele au însemnele cu vechea emblemă.

Acest detaliu a fost dezvăluit astăzi, cînd roş-albaştrii au făcut deplasarea către Braşov, de Gabriel Tamaş care şi-a făcut un selfie, iar pe fundal se vedeau scaunele cu sigla veche a campioanei.

 FC Braşov va primi vizita Stelei, mîine, de la ora 18:30, în direct pe Dolcesport 1, Digisport 1, Look tv şi în format liveTEXT pe GSP.ro

 

A photo posted by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamas) on

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
overlook
overlook  •  16 Mai 2015, 10:36

Mai merge un "i" la "propriii". Bagati-l sa fiti siguri.

827246700645768
Andreica Gogu  •  16 Mai 2015, 08:04

prieteni, stelisti sau adversari va informez ca, cu ani de zile in urma, m-am adresat unui secretar de stat din MAPN cu sugestia ca acum este momentul de a decide ce se va intampla ncu steaua ( in ansamblu) in sensul ca o sprijinim material pentru a continua performanta sau nu o sprijinim si atunci renuntam; nu am fost inteles si am ajuns la nivelul zero : adica de unde la handbal, baschet, rugbi, hochei, volei, etc reprezentam ceva , acum am ajuns un zero barat; mai mult, pentru ca injosirea sa fie totala am ajuns , in unele cazuri la mana unor mafioti asa cum este G. B.; poate pareti surprinsi, dar sa ajungi sa declari ca pe mine steaua nu ma intereseaza, numai daca aduce bani, cam asta inseamna; sa ajungi sa declari ca daca nu-mi aduce bani, o vand, dar jucatorii tot eu ii vand, cam asta inseamna, adica esti mafiot ***. ESTE MOMENTUL SA-MI CER SCUZE SUPORTERILOR CARE IL CONTESTA PE BECALI SI PE CARE EU UNEORI NU I-AM INTELES; BECALI VEI AJUNGE CA FETELE TALE SA TE INTREBE "TATA PRIN CE AI FACUT LA NOI TE-AI GANDIT, CA SUNTEM MEREU INTERPELATE DESPRE COMPORTAMENTUL TAU";becali viata nu-i o ecuatie algebrica : atat cu plus, atat cu minus, deci mai mult cu plus (acte de caitate, etc.) e bine ;n e nu-i chiar asa .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  15 Mai 2015, 20:08

,,Săpunaru a confirmat negocierile cu Udinese '' Echipa creditorului prorus Moraru va ramane fara singurul titular roman!!!! Parfumul ,,farmecul'' rapidist este de vanzarela kilogram....si *** si tradare!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează