FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 0-0

FOTO Steaua - Petrolul 0-0 » Debut alb pentru Rădoi în Liga 1

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iulie 2015 23:02

Steaua a terminat la egalitate derby-ul primei etape din Liga 1, 0-0 cu Petrolul, şi a ajuns la al doilea meci oficial fără gol marcat.

Partida a fost una echilibrată, cele două formaţii împărţindu-şi momentele în care au jucat mai bine. 

Prima ocazie a meciului i-a aparţinut lui Gabi Iancu, în minutul 25. Mijlocaşul Stelei a executat foarte bine o lovitură liberă, dar mingea a trecut puţin peste poarta lui Pecanha.

Cinci minute mai tîrziu, Nepomuceno a ratat cea mai mare ocazie din prima repriză. Mijlocaşul a profitat de o respingere greşită a lui Varela şi a şutat în bară din zece metri.

A doua repriză s-a desfăşurat în aceeaşi manieră. Fough-Porret, fundaşul ploieştenilor, a avut o ocazie imensă, în debutul părţii secunde. Acesta a trimis cu capul direct în braţele lui Cojocaru, din şase metri.

Paul Papp a egalat scorul la bare, după ce a trimis cu capul în bara transversală, în minutul 51.

În ultimele trei minute, ploieştenii au ratat încă două ocazii foarte mari. Rusu a scăpat spre poarta lui Cojocaru, dar nu l-a putut învinge pe portar. Un minut mai tîrziu, Nepomuceno a şutat violent de la marginea careului, dar mingea s-a dus peste poartă.

Echipele de start

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - Breeveld, Muniru - Chipciu, Stanciu, Enceanu - Iancu
Rezerve: Niță, Rîpă, Tudorie, Mihalcea, Tahar, Neagu, Ad. Popa
Antrenor: Mirel Rădoi

Petrolul: Pecanha - Beţa, Benga, Fough-Porret, Rippert - Ad. Ropotan, Altama - Nepomuceno, L. Marinescu, Zoubir - Moussa
Rezerve: Cobrea, P. Voinea, Farina, R. Alecsandru, Hassan, Vl. Rusu, Al. Chitiță
Antrenor: Tibor Selymes

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (336)
888851344541386
Vlad Vladuţ  •  12 Iulie 2015, 09:45

SUNT STELIST, DAR DIN PACATE STEAUA NU ARE O ECHIPA COMPETITIVA ANUL ACESTA,MI AS DORII SA MA ANSEL DAR FINALIZAREA LA STEAUA VA SUFERII FF MULT CHIPCIU SI IANCU RATEAZA F MULT UN FOTBALIST DE CALITATE NU-I TREBUI DECAT JUMATATE DE OCAZIE,CUM AR FI VARELA ,L AS BAGA NR 6 ARE FF MULT POTENTIAL SI VIZIUNE ,MA ROG NU FAC EU ECHIPA, CERT E CA OFENSIV STEAUA SUFERA SI ANUL ACESTA DUPA PL LUI SARMARTEAN SI KESERU.....

888851344541386
Vlad Vladuţ  •  12 Iulie 2015, 09:36

ortega
ortega  •  12 Iulie 2015, 08:24

Debut alb pentru Rădoi în Liga 1 ... După rezultatele fcsb-ului din primele meciuri oficiale debutul Mac-mac-ului pare cam gri spre negru ...

Vezi toate comentariile (336)
Comentează
Close