FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Suporterii lui Dinamo au protestat la Chiajna! Mesaj către LPF: "Am vrut să mă învoiesc iar" + banner pentru Colectiv

FOTO: Remus Dinu
FOTO: Remus Dinu

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 21:40

Aproximativ 400 de suporteri dinamoviști au venit la Chiajna pentru partida favoriților împotriva Concordiei, meci extrem de important pentru ambele formații.

Fanii "câinilor" au afișat un mesaj legat de faptul că mâine se împlinesc 3 ani de la incendiul din clubul Colectiv: "Tone de lacrimi nu sunt de ajuns, 30 octombrie, inima ne-a străpuns".

La începutul meciului, fanii au avut un mesaj în semn de protest legat de faptul că partidele favoriților sunt programate lunea.

"Am vrut să mă învoiesc iar, dar m-au dat afară", a sunat mesajul fanilor lui Dinamo, care n-au uitat nici de ultrașii de la UTA care au murit într-un accident rutier: "Ultrașii nu mor niciodată". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
robotzel
robotzel  •  30 Octombrie 2018, 10:06

meciurile neimportante sunt luni. ce importanta are un meci intre doua echipe care se lupta pentru un loc in afara retrogradarii?

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  30 Octombrie 2018, 06:50

ultrasi i care face de toate an afara sa priveasca jocul ba mai mult comanda la echipa jigneste anjura banuiti si la manifestatii DAR abonamente ?canci Sant educati din epoca de aur sa ne dea sa se faca afara cutarica bagameasi petarde bai chiar nu va rusine ????fani vin la jocuri neconditionat nu le convine nu VENTI ducetiva an piata

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  30 Octombrie 2018, 04:42

Conducerea a luat la cunostinta de nemultumirile galeriei. De anul viitor se va juca sambata dimineata, sa nu mai fie nevoie de invoiri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează