FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Tupeu de "Bandit" » Cum a apărut azi Nedelcearu la discuțiile cu Mutu și Contra

Captura Pro TV
Captura Pro TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 17:58

Cosmin Contra și Adrian Mutu i-au chemat pe Valentin Costache și Ionuț Nedelcearu pentru a avea o discuție după escapada de săptămâna trecută, când  jucătorii de la Dinamo au băut în hotel în dimineața meciului cu Aerostar până spre ora 5:00. 

Fundașul Ionuț Nedelcearu și-a cerut scuze în fața camerelor, dar era îmbrăcat cu un hanorac pe care scria "Bandit".

"Am primit niște sfaturi, pentru că au încredere în noi, au văzut potențialul în noi. Ne-au dat niște sfaturi. Ce s-a întâmplat? Nu mai contează.

Normal că ne pare rău, că nu se poate, suntem la Dinamo și nu avem voie să facem așa ceva", a zis Nedelcearu pentru ProTV.

CE A ZIS VALENTIN COSTACHE:

"Asta e, ce a fost a fost, acum mergem înainte. Am făcut o greșeală, suntem conștienți și mergem înainte. Normal că îmi pare rău, am greșit. Antrenorul e foarte supărat, am văzut, dar numai noi îl putem face fericit". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Noiembrie 2017, 22:06
Postat de dinamo_fan pe 01 Noiembrie 2017, 23:33

cand il ai pe Filip, Romera si Bokila pe teren nu mai conteaza ca restul jucatorilor sunt ageri ca soimii sau beati manga. nu au cum sa bati oricum in 7-8 jucatori de camp.

:)))))))) JENIULE..CAND AI UN POKEMON PATRON.. ASA AI SI JUCATORI STAFF SI RESTUL..NULITATI.. CA SI EL..CA SI TINE.. COCALARE..SA INVETI SA CANTI LA PIAN PRECUM..SEFUL TAU

774958352705882
Petre-liviu Constantin  •  02 Noiembrie 2017, 06:55

Are copii ce sfaturi să ia mai ales de la Mutu!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Noiembrie 2017, 00:11
Postat de dinamo_fan pe 01 Noiembrie 2017, 23:33

cand il ai pe Filip, Romera si Bokila pe teren nu mai conteaza ca restul jucatorilor sunt ageri ca soimii sau beati manga. nu au cum sa bati oricum in 7-8 jucatori de camp.

Pai nu erai tu ala care urla acum cateva luni ca Filip e de Nationala (trebuie sa fie titular) dar antrenorii 'stelisti' Piturca si Iordanescu il evita pentru ca e 'dinamovist' ? Uite ca l-a evitat si Daum si acum Contra. Sau si astia sunt stelisti si au ceva cu el ? El nu are valoare de liga1. Punct. E un mediocru de liga a II-a, nu ii mai cresteti artificial cota, e un zero ca fotbalist si ca om (se pare, nu il cunosc)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează