FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ

FOTO U Cluj i-a prezentat oficial pe Szukala, Achim şi Nicola. Băjenaru a zis din nou "pas"

U Cluj şi-a prezentat astăzi achiziţiile: Nicola, Achim şi Szukala. Plus noul director sportiv, Felix Grigore +7   FOTO
U Cluj şi-a prezentat astăzi achiziţiile: Nicola, Achim şi Szukala. Plus noul director sportiv, Felix Grigore

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 14:40

Achim, Nicola şi Szukala sînt primele trei achiziţii ale ”şepcilor roşii” pentru noul sezon.


U Cluj şi-a prezentat oficial ieri primele trei achiziţii: Eduard Nicola (fundaş stînga, Brăneşti), Lukacs Szukala (fundaş central, Bistriţa) şi Sebastian Achim (fundaş dreapta, Bistriţa). A lipsit al 4-lea jucător care a semnat, ca şi ceilalţi, pe trei ani cu U Cluj, mijlocaşul Liviu Băjenaru.

Acesta din urmă a refuzat prezentarea oficială, anunţînd, la numai o zi după ce a parafat contractul cu "şepcile roşii", că vrea să plece! "Am oferte din Ucraina, la 28 de ani trebuie să mă gîndesc şi la partea financiară", le-a transmis jucătorul oficialilor de la Cluj.
"E o stare de confuzie legată de Băjenaru. Vom vedea în zilele următoare ce se va întîmpla cu el", a spus, pe de altă parte, antrenorul Ionuţ Badea.

Felix Grigore: "Cel puţin rezultatele de la Unirea Urziceni"
Clujenii şi-au prezentat ieri şi noul director sportiv, Felix Grigore, fost director general la Unirea Urziceni. "Îmi doresc să obţin aici cel puţin aceleaşi rezultate pe care le-am avut la Urziceni. Avantajul lui U faţă de Unirea e dat de suporteri. Pentru mine, venirea la Universitatea e un premiu, pentru care îi mulţumesc lui Florian Walter", a spus Grigore.

"U Cluj e cea mai iubită echipă din Ardeal. Pe Nicoară, bunul meu prieten care joacă la CFR, îl aştept la derby"
Eduard Nicola, fundaş U Cluj

"Voi da tot ce pot pentru noua mea echipă. Îmi pare rău şi pentru formaţia de la care vin, Gloria Bistriţa, care nu merita să fie retrogradată"
Sebastian Achim, fundaş U Cluj

"Am ales Clujul, deşi au existat şi oferte de la echipe din Bucureşti. Consider că, raportat la cariera mea, este cea mai bună alegere"
Lukacs Szukala

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  14 Iunie 2011, 20:56

daca o sa fie oaie asta e:))voi schimbati jucatori in fiecare an si tot pe 5-6 sunteti....:))) respect u cluj si pt toti fani a lui U si mai ales pe cei din manastur:)

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  13 Iunie 2011, 18:57

pfff...tin cu dinamo si u cluj ca is din ardeal....dar jucatori astia is de liga a 2a...bajenaru mai mergea da ceilalti pf...

stefanelyy
stefanelyy  •  13 Iunie 2011, 15:49

Da Liviu Bajenaru a spus pas prezentari lui la U cluj datorita faptului ca va veni la Steaua si dasta nu a vrut sa vina la prezentarea oficiala a jucatorilor noi achizitionati ai lu U. Cluj, prezentarea lui Liviu Bajenaru o sa o vedeti cand isi va prezenta Steaua jucatorii achizitionati o sa il vedeti imbracat in rosu albastru in noul sezon dasta a si spus ca are o oferta din afara si dasta nu a ajus la prezentare, oferta din afara vine de la Steaua nu din alta tara :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează