LIGA 1  ·  VIITORUL

FOTO Unii în Dubai, alții la Galați » Jucătorii de la Viitorul nu se întrec în vacanțe scumpe și așteaptă convocările de la Daum

Acum nici o săptămână, jucătorii se bucurau alături de Hagi pentru câștigarea titlului // FOTO Raed Krishan +5 FOTO
Acum nici o săptămână, jucătorii se bucurau alături de Hagi pentru câștigarea titlului // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2017 00:00

Puștii lui Hagi au vacanțe low budget sau așteaptă un semn de la Daum pentru a pleca în Polonia cu naționala.

"Am luat titlul cu buget de play-out", a dezvăluit Hagi după ultima etapă. Asta se vede și în bugetul fotbaliștilor când a venit momentul să își aleagă locul în care își vor petrece vacanțele. Dacă, de obicei, jucătorii de fotbal se întrec în vacanțe de lux, puștii "Regelui" nu au același obicei.

Kevin Boli este excentricul constănțenilor dacă ne luăm după alegerea destinației în care se va recrea. Fundașul francez va merge împreună cu verișorii lui în Dubai, iar până pe 12 iunie, când va avea loc reunirea lotului la Ovidiu, va petrece timp și cu familia acasă, în Lille.

Neluț Roșu a preferat răcoarea din Londra, în vreme Aurelian Chițu a ales să meargă cu iubita în Sardinia. Eroul meciului cu CFR Cluj, Victor Râmniceanu, se va relaxa la pescuit, iar la sfârșitul lunii mai are programată nunta cu partenera lui de viață, Simona.

Ghinionul accidentaților

Ionuț Vână a fost nevoit să se opereze la umăr, iar dacă recuperarea nu va dura prea mult va merge împreună cu iubita lui la munte. Tot din cauza accidentărilor au avut de suferit Hodorogea și Nedelcu.

Cei doi stau deja de o lună, după ce au fost la clinicile din Roma și vor începe recuperarea. Fundașul își dorea să facă un tur între Tenerife, Barcelona și Paris, dar se va mulțumi cu Galați, București și Constanța, pe când Nedelcu speră să prindă un weekend la munte dacă recuperarea îi va permite.

Timișorenii Benzar și Casap vor petrece vacanța acasă, cu familiile, până când vor primi apelul de la naționala mare, respectiv cea U21. Țucudean nu vrea să își facă planuri, deviza lui fiind "Oriunde, dar alături de cei doi copii"!Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1