FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

FOTO Urat şi plimbat cu sania! » Preşedintele Cornel Şfaiţer a fost sorcovit de întreaga localitate natală

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 21:49

Oficialul botoşănean i-a primit în curte pe căiuţi şi urşi, după care a traversat localitatea într-un atelaj tras de cai.

Trecerea dintre ani a fost minunată pentru Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani. Acesta a fost urat de întreaga sa localitate natală, Vorona, aflată în acelaşi judeţ.

A primit în curte căiuţi, capre, mascaţi şi urşi la cumpăna dintre 2014 şi 2015! După momentele festive, în cadrul cărora oficialul a intrat şi în hora ţinută în propria bătătură, Şfaiţer a fost plimbat într-o sanie trasă de cai prin tot satul.

"De mic copil mă ocup de aceste tradiţii. Mă îmbrăcam şi eu în mascat, ţigan la urs. Niciodată n-am lipsit de la aceste festivaluri, nici măcar cînd eram în armată. M-am învoit şi am venit acasă pe 31 decembrie", a comentat fostul membru al CEx FRF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  19 Ianuarie 2015, 19:20

Niste taranoi care nu au nici macar strazi asfaltate .Si majoritatea sunt niste inculti(a se vedea maresalul de pe forum) .

r0bertel
r0bertel  •  08 Ianuarie 2015, 20:16
Postat de yaky pe 05 Ianuarie 2015, 18:37

Asta nu e unul din aia 12 care au dezafiliat Stiinta? Daca-i asa, bucura-te Sfaitere! Acum ti-au calcat pragul capre, mascati si ursi, la vara o sa-ti calce pragul doar mascati. Mark my words!

:))Fuck your self!

yaky
yaky  •  05 Ianuarie 2015, 18:37

Asta nu e unul din aia 12 care au dezafiliat Stiinta? Daca-i asa, bucura-te Sfaitere! Acum ti-au calcat pragul capre, mascati si ursi, la vara o sa-ti calce pragul doar mascati. Mark my words!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează