FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Verdict important în instanță » Cine a câștigat ultima înfruntare Becali - Talpan în scandalul mărcii

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 11:21

Tribunalul București a decis să respingă cererea de anulare a mărcilor Steaua deținute de Armată, demers pe care Gigi Becali îl înaintase instanței în aprilie.  

Becali se baza pe faptul că CSA a renunțat la fotbal timp de 15 ani și susținea că, pe baza legii sportului, Armata nu mai are dreptul de a folosi numele Steaua și de a avea secție de fotbal.

“Am cerut anularea tuturor mărcilor pe clasa 41. Pai cei de la Armată au externalizat fotbalul, l-au dat la Asociație și acum e la mine, ca succesor. Deci nu au făcut fotbal 15 ani. Nici nu au dreptul să facă fotbal, conform legii sportului, care nu permite să faci fotbal profesionist. Dacă n-a făcut, nici nu poate face. A căzut din drepturi", spunea Becali in aprilie, la Pro X.

"RESPINGE ACȚIUNEA CA FIIND LIPSITĂ DE INTERES"

Soluția pronunțată în acest litigiu de Tribunalul București pe 17 octombrie: 

screenshot 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (151)
sexilian
sexilian  •  25 Octombrie 2017, 16:04

FA-TI ECHIPA TA SI LASA-NE DAR,pleaca din liga tractoristilor,copilul satanei bisericos,fanfaron,mincinos,laudaros,neamprost,etc,etc si............

mdf.
mdf.  •  25 Octombrie 2017, 10:01
Postat de Sevastian Sandu pe 24 Octombrie 2017, 20:52

Nu sunt fan Becali,dar daca judeci corect,Becali a cumparat clubul de fotbal Steaua daca nu l-ar fi cumparat nu ar fi intrat in posesia clubului.Aici nu inteleg pe cei care judeca acest caz. Armata nu poate sa aiba club profesionist.Steaua alcatuita prin liga a 4 a nu va ajunge niciodata sa joace cu echipele profesioniste.

Niciodata nu a detinut Steaua idolul tau

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Octombrie 2017, 05:49
Postat de poison pe 24 Octombrie 2017, 17:38

Steaua Bucuresti, fosta campioana a europei, ar trebui repusa in drepturi in Liga 1, iar FC FCSB ar trebui retrogradata!

sunt curios,daca asta se va intampla ! ce o da fie dupa?? csa nu va avea bani de platit apa la dusuri, caci armata nu va putea sa dea un ban, ar fi ilegal! vrajeala asta cu o sa aduca sponsori sau o sa vanda sa o spuneti lui Mutu! nu, nu ala de la Dinamo! ce om normal la cap si cu bani ar mai veni langa ei, sa pateasca apoi ca Becali? sa-i ia banii si sa conteste in tribunal?? multumim, fcsb nu e steaua, cum zicea un intarziat pe aici!

Vezi toate comentariile (151)
Comentează