FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO + VIDEO FCSB a efectuat primul antrenament al sezonului » Noutăți despre situația lui Teixeira + ce număr va purta Moruțan

FOTO: Facebook FCSB +8   FOTO
FOTO: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 15:40

Jucătorii FCSB-ului au efectuat ieri vizita medicală, iar azi au susținut primul antrenament din această vară sub comanda lui Nicolae Dică.

La ședința de pregătire de azi a participat și Filipe Teixeira, fotbalist despre care pagina de Facebook a clubului anunță că a efectuat azi vizita medicală și va semna în curând prelungirea contractului.

Acesta a fost și primul antrenament pentru Olimpiu Moruțan la FCSB. El va evolua la noua echipă cu numărul 22. 

În aceste zile jucătorii FCSB-ului se vor pregăti în baza de la Berceni, iar vineri vor pleca spre Brașov, unde este programat primul cantonament.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  12 Iunie 2018, 16:55

Draga gsp: Va rugam din suflet, dati-nr ora la carr mananca fcsb, ora de culcare, numele prietenelor si al nevestelor, ora la care se duc la toaleta. Suntem fierti sa aflam toate detaliile despre aceasta echipa no name.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close