FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

FOTO & VIDEO Nebunie pe Cluj Arena » 40.000 de oameni au venit la concertul de inaugurare

Scorpions mulţumeşte publicului de la Cluj
Scorpions mulţumeşte publicului de la Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 22:11

"Vântul schimbării" - "Wind of Change" - a alungat ploaia de pe Cluj Arena, unde trupa Scorpions a cântat, sâmbătă seara, în faţa a peste 40.000 de spectatori care au fredonat alături de idolii lor melodii celebre precum "Still Loving You" sau "Rock You Like a Hurricane".

Cluj Arena s-a umplut pentru prima oară, la concertul legendarei trupe rock Scorpions. Aproape 40.000 de oameni au luat cu asalt tribunele şi gazonul celui mai nou stadion al ţării pentru un concert cum n-am mai văzut Clujul. Suprafaţa de joc a fost acoperită cu o suprafaţă specială pentru a o proteja, dar vremea le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Ploaia a făcut ca, pe alocuri, să se formeze bălţi foarte mari, care au pus în pericol rezistenţa suprafaţei de protecţie a gazonului

Senzor, Iza, Grigore Leşe, Semnal M, Pacifica şi Voltaj au pregătit publicul pentru "uraganul" - "Rock you like a hurricane" - ce avea să vină. Cu toate că se anunţa o seară ploioasă, vremea a fost perfectă pentru rock'n'roll, "vântul schimbării" ("Wind of change") alungând ploaia. Concertul Scorpions a început nemţeşte, la ora anunţată, respectiv 21.15, apariţia pe scenă a membrilor trupei fiind una spectaculoasă, James Kottak, toboşarul trupei, ridicându-se pe un postament deasupra scenei.

Cei peste 40.000 de spectatori de pe Cluj Arena au fost întâmpinaţi de solistul Klaus Meine cu salutul: "Bună seara, Cluj! Ce mai faci?". Scorpions a deschis concertul cu piesa care dă titlul celui mai recent album al trupei: "Sting in the tail". Au urmat cântece de pe noul album, dar şi melodii mai vechi.

Pregătiţi pentru publicul român, în faţa căruia şi-au amintit că au cântat de mai multe ori, cei de la Scorpions au adus steagul României pe scenă şi au scris "Cluj" pe proiecţiile de pe fundal, în timpul melodiei "Big City Nights".  După bis, Klaus Meine învelit în steagul României şi colegii săi şi-au luat "la revedere" de la public, fiind răsplătiţi cu aplauze furtunoase.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
ligax
ligax  •  14 Octombrie 2011, 21:02

Atmosfera a fost foarte frumoasa! A meritat prezenta pe stadion!

uclujnapoca
uclujnapoca  •  10 Octombrie 2011, 05:42
Postat de imperator pe 09 Octombrie 2011, 00:29

Hai sa-ti spun un lucru , am purtat trening si adidasi doar knd eram copil , daca ma imbracam cu blugi si adidasi dar fara geaca de blugi , doar tricou sau o geaca finuta , am venit in germania la varsta de 21 de ani , aici gata cu adidasii , port ori pantaloni meseriasi din bumbac sau blugi Wrangler , Champ David , A.W Dunmore , Camel , mai inainte eram pe Lewi ´S , acum nu , si eu de exemplu cu pantofi , adidasi iau doar la plaja sau sport , si inca ceva , noi nu tinem celularele si cheile masinii in mâna , ci in buzunare sau portofele .

imperator sau obsedator sau bulangiuitor sau sti-te maaa-ta cum iti mai zice nevasta-ta aia cordita, tu si nenorocitii astia de papagaliti aici despre pungi si haine VOI NU VEDETI CA SUNTETI PREA PENIBILI SA AVETI LOC IN SOCIETATE!!!!!!! CAAAAN PPPPPHUUULA MEA ATI IESIT MA ULTIMA OARA DIN COLIBA? BAI TERMINATI!!!! ESTE VORBA DE UN CONCERT INEDIT, TINUT PE UN STADION INEDIT CU 40000 DE OAMENI INEDITI SI VOI VORBITI NISTE ABERATII INEDIT DE IPOCRITE!!! SUNTETI NISTE "PUTTTTZOI" SI NU MERITATI MAI MULT DE 15 ANI ETNOBOTANISTILOR!!!! HAIDE "U" - CLUJ - NAPOCA !!!

axl41
axl41  •  10 Octombrie 2011, 03:31

Felicitari! Stadionul din Cluj e mai frumos decat National Arena.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează