FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO+VIDEO Sat fără câini » GSP vă prezintă situația actuală a Planului B al lui Dinamo, un stadion nou pe vechiul ”Velodrom”

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +7   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 10 august 2017 09:00

Iarbă mare și arsă, iar ciorile caută ceva de mâncare la 30 de grade Celsius. Bălării, sticle sparte, nu e ceva nou în Ștefan cel Mare, scheletul fostelor tribune mușcate de rugină și pista surpată. Imagini dezolante de loc părăsit.

Este tabloul din prezent al "Velodromului" din complexul sportiv, în plin centrul Bucureștiului, în imediata vecinătate a bazei RATB Floreasca.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au venit cu ideea ridicării unui stadion în această zonă, întrucât ține de CS Dinamo / Minister, iar aceasta a fost preluată de "noua alianță" ca fiind Planul B în cazul în care nu se va moderniza arena principală din Ștefan cel Mare.

În acest perimetru ar trebuie să se ridice un stadion ce 15.000 sau 18.000 de locuri. Nu se știe cum, fiindcă este doar o idee, nici măcar proiect. Dar și aici s-ar putea să existe probleme mari, fiindcă dacă s-ar ajunge la situația unei noi arene pe locul actualului "Velodrom", ar putea sau ar trebui să se extindă și spre terenurile "Piți Varga" și "Florea Dumitrache", care sunt în administrarea societății lui Nicolae Badea.

Pe "Velodrom" nu s-a mai disputat de ani buni vreo competiție sportivă, aici mai evolua echipa de rugby a clubului. Sediul acestei ramuri era încorporat în "Velodrom", acum e un loc semipărăsit, un fel de depozit în care au fost aruncate de-a valma saltele, vreascuri și tablouri cu adevărate glorii ale sportului dinamovist și românesc. 

"Vom face stadion, în complexul Dinamo vom face cu siguranță. Stadionul Dinamo va fi modernizat"
Monica Iagăr, președinte CS Dinamo

"Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion"
Adrian Mutu, director general Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (64)
risc_mix
risc_mix  •  10 August 2017, 20:57
Postat de zecs93 pe 10 August 2017, 18:12

Gigisti au avut bun simt sa nu ceara stadion ?? Pai ba prostu satului si al neamului romanesc, pai la gigisti deja li-se va face stadion, Ghencea e deja in stadiu de finalizare, la fel si giulestiu dar si arcu de triumf, nu mai Dinamo este marginita sa nu aiba un stadion nou, prostu prostilor !!!

Gata frate s-a finalizat ghencea?Ia uite ba,,am trecut ieri pe acolo si nu mi-am dat seama!

jalabert
jalabert  •  10 August 2017, 18:40
Postat de waves pe 10 August 2017, 18:37

***

banuiesc ca sunt in viziunea ta *** pentru ca nu vreau pomana pen tru corvinul. destept la tine e sinonim cu a cere pomana. imi pare rau dar nu sunt de acord.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  10 August 2017, 18:37
Postat de zecs93 pe 10 August 2017, 18:12

Gigisti au avut bun simt sa nu ceara stadion ?? Pai ba prostu satului si al neamului romanesc, pai la gigisti deja li-se va face stadion, Ghencea e deja in stadiu de finalizare, la fel si giulestiu dar si arcu de triumf, nu mai Dinamo este marginita sa nu aiba un stadion nou, prostu prostilor !!!

pe bune se face stadionul din ghencea pentru fcsb? ma lasi? o prostie mai mare poti spune?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează