FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FOTO Wesley s-a reacomodat cu frigul la primul antrenament cu FC Vaslui

Imagini de la reunirea vasluienilor +17   FOTO
Imagini de la reunirea vasluienilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2012 17:44

"Galben-verzii" au revenit la antrenamente în această seară după ce au efectuat vizita medicală de dimineaţă. Fotbaliştii au efectuat prima şedinţă de pregătire din acest an sub comanda secunzilor Dorin Zotincă şi Ciprian Danciu, în absenţa antrenorului Viorel Hizo, care a avut de rezolvat cîteva probleme în Bucureşti.

La reunirea echipei au venit doi dintre jucătorii care au lipsit în tur din cauza unor accidentări, căpitanul Gabriel Cînu şi fundaşul stînga Richard Ananng. Cei doi vor continua recuperarea, iar Hizo speră se se poată baza pe ambii la reluarea campionatului. În lot au apărut mijlocaşul Nicolae Stanciu şi Marius Constantin, care în tur nu au putut fi legitimaţi din cauza interdicţiei Vasluiului de a face transferuri.

Au absentat atacantul Yero Bello şi fundaşul Gladstone Pereira, ambii învoiţi, în timp ce mijlocaşul Willian Gerlem a lipsit nemotiovat.

Moldovenii se vor pregăti la Vaslui pînă pe joi, vineri fiind programată plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, unde se vor antrena pentru o săptămînă. Al doilea stagiu de pregătire este programat în Antalya în perioada 1-16 februarie, unde se vor disputa mai multe amicale.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Cerniuaskas, Puia, M. Luca
Fundaşi: Milanov, Papp, Farkas, Cînu, M. Constantin, Ananng, Hugo Luz, P. Jovanovici, I. Balaur, Peteleu (Bistriţa)
Mijlocaş: Milisavljevici, Pavlovici, N. Stanciu, L. Sînmărtean, Adailton, Wesley, Ad. Gheorghiu, Buhăescu, R. Costin, Zmeu
Atacanţi: Temwanjera, I. Neagu

VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA REUNIREA VASLUIULUI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
infos
infos  •  17 Ianuarie 2012, 13:44

sunt super bucuros ca putem folosi pe Nicolae Stanciu şi Marius Constantin in sfarsit.

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Ianuarie 2012, 00:01

Adevarul e ca Wesley e bun ( fie vorba intre noi Adailton e si mai bun ! -dar are 35 de ani-criminal pentru romani !!) N*Doye lafel ,numai ca ..nu sunt prosti.Steaua a nenorocit mai multi fotbalisti decat a lansat -unul dintre ei Dica dupa ce le-a *dat * Cupa a fost pus pe liber -gest tipic ciobanesc !!!asa ca cei doi au zis ..pas ,Becali cred ca moare de ciuda auzi sa-l refuze tocmia pe El si Steaua !!!

puyubzn
puyubzn  •  16 Ianuarie 2012, 23:22
Postat de criticul89 pe 16 Ianuarie 2012, 22:38

incredibilos!!!!! 100 de stiri scrise de .....( mi-e scarba de la pronunt numele) pe tema wesley-steaua din noiembrie si pana acum, ore in sir de pupat in fund pe il ciobano, cum o sa arate steaua cu el in teren, ce salariu o sa aiba la steaua, cand vine la negocieri pt a semna cu steaua si alte bla bla-uri si in final, nimic!!?!?!?!?!? nu se poate asa ceva; a indraznit un jucator sa refuze steaua!?!?!?! e clar, vine sfarsitul lumii :)))))))) papagalilor....

Drept graiesti colegule... Adanc... adanc... Sa ai un an bun!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează