FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO Wrestling cu valurile » Clujenii lui George Ogăraru s-au întărit pentru retur în apele Mediteranei

Jucătorii au intrat îmbrăcați în Mediterană, dar și-au ținut cu greu echilibrul în valuri +5   FOTO
Jucătorii au intrat îmbrăcați în Mediterană, dar și-au ținut cu greu echilibrul în valuri

Articol de , - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 22:04

"Şepcile roşii" spun că trag din greu ca să ia un trofeu major - sînt în semifinalele Cupei României - după o pauză de jumătate de secol.

Clujenii se antrenează de parcă se pregătesc de Champions League. Antrenorul George Ogăraru n-are milă de jucători. Cu toate că este apropiat de băieţi sau se bagă la pregătiri cot la cot cu ei, tehnicianul de 35 de ani are şi trei antrenamente pe zi. Nici unul uşor, toate solicitante. Pînă şi ieri, cînd a doua parte a zilei a fost liberă, dimineaţa s-a muncit din greu.

Dar după antrenament, a venit bonusul, programat pentru refacere. O baie în marea agitată, însă jucătorii au savurat momentul. Unii s-au dezbrăcat la bustul gol, chiar dacă afară erau sub 15 grade şi vîntul bătea puternic, au chicotit, au rîs.

Le-a plăcut atît de mult în valurile înspumate, încît Petar Jovanovici era să părăsească echipa. Un val l-a tras în jos, speriindu-i pe coechipieri timp de cîteva secunde. Sîrbul, lovit la genunchi, s-a redresat, dar n-a mai continuat hîrjoneala, ieşind pe nisip să se liniştească.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bogdaan1111
bogdaan1111  •  26 Ianuarie 2015, 01:09

Pentru cei care vor sa faca ceva bani in plus ,un site unde dai clik-uri si iti intra bani in cont,foarte simplu fara nimic complicat.Cel mi bun site PTC de pe piata. ://www.clixsense.com/?7168911 pentru cei care va deranjez imi cer scuze

Vezi toate comentariile (1)
Comentează