FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fratele lui Andrea Compagno povestește în Italia cum s-a chinuit atacantul la începutul carierei: „Nu a spus nimănui. S-a dus și a cumpărat totul”

Andrea Compagno // FOTO: Raed Krishan
Andrea Compagno // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 11:18 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 11:45

Presa din Italia încearcă să afle cât mai multe despre Andrea Compagno (26 de ani), după ce jucătorul de la FCSB a fost inclus pe lista preliminară a Italiei pentru meciurile cu Anglia (23 martie) și Malta (26 martie), din preliminariile EURO 2024. 

După ce Gazzetta dello Sport i-a făcut portretul, iar italienii i-au cerut lui Nicolo Napoli informații despre el, fratele atacantului a povestit cum s-a chinuit acesta la începutul carierei de profesionist.

Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă
FCSB
Avem lista completă pentru A1! Iliev e favoritul lui Gigi Becali + două foste staruri din Liga 1 sunt variante de rezervă

Fratele lui Andrea Compagno, dezvăluiri despre atacantul de la FCSB

„Nu s-a plâns niciodată. Dar a făcut multe sacrificii. Când am mers în vacanță într-o stațiune lângă Trapani, el se antrena în fiecare după amiază. Am mers la plajă doar pentru că insistam eu. Și ce dietă urmează... E foarte atent. 

Când a început în Serie D, la Messina, a primit 50 de euro, în bancnote de 5 euro, pentru benzină. Ar fi putut fi demoralizat, dar a luat banii, a plecat și nu a zis nimic.

Ulterior, când era în Sardinia, a primit o casă în care nu existau tigăi și tacâmuri. Nu a spus nimănui. S-a dus și a cumpărat totul. 

Nu e un tip negativist. Vede mereu partea bună. A spus mereu că toate aceste lucruri îl ajută să crească”, a declarat Daniele Compagno, pentru site-ul jurnalistului Gianluca Di Marzio.

16 goluria marcat Andrea Compagno în acest sezon de Superliga, pentru FCSB, fiind golgeterul competiției, alături de Dugandzic

CV-ul lui Andrea Compagno

  • A fost crescut de Catania
  • În Italia a jucat în eșaloanele inferioare pentru Pinerolo, Argentina, Borgosesia și Nuorese
  • În 2020 FCU Craiova l-a adus de la Tre Fiori din San Marino
  • 26 de goluri a înscris pentru FCU Craiova în 61 de jocuri
  • 16 goluri în 24 de partide a înscris până acum în acest sezon de Superligă

VIDEO. Dan Petrescu, surprins de convocarea lui Compagno la naționala Italiei: „Nu mă așteptam, dar merită”

Citește și: 

Președintele Federației Române de Rugby, reacție tăioasă după ce FCSB a solicitat să joace pe „Arcul de Triumf”: „Suntem singurul stadion din București?”

Ce scrie presa străină despre antrenorul dorit de MM la FCSB: „Bomba vine din România”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează