FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce scrie presa străină despre antrenorul dorit de MM la FCSB: „Bomba vine din România”

FOTO: Sportal.bg +7   FOTO
FOTO: Sportal.bg

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 21:33 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 22:35

Valentin Iliev (42 de ani) este antrenorul cu Licență Pro propus de Mihai Stoica la FCSB. Presa din Bulgaria a tratat cu maxim interes informația oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Bulgarii așteaptă cu nerăbdare instalarea lui Valentin Iliev la FCSB, care „ar deveni primul antrenor al țării care pregătește o câștigătoare de Liga Campionilor”. 

Venirea la FCSB = trădare! Antrenorul sare dintr-un conflict în altul și deja i-a enervat pe ultrași: „Nimeni nu-mi poate lua ce am în suflet!”
FCSB
Venirea la FCSB = trădare! Antrenorul sare dintr-un conflict în altul și deja i-a enervat pe ultrași: „Nimeni nu-mi poate lua ce am în suflet!”

Valentin Iliev, personaj important în Bulgaria

Sportal.bg a analizat posibila mutare într-un articol intitulat: „Bomba vine din România: Iliev, favorit să o preia pe FCSB”.

Vecinii din Sud au continuat: „Iliev este foarte cunoscut în fotbalul românesc, a jucat acolo pentru Steaua și pentru Universitatea Craiova. În sezonul 2018/2019 a fost și antrenorul secund al lui Devis Mangia, tot la Craiova. Valentin așteaptă acum doar decizia lui Gigi Becali”.

Iliev, fost antrenor la „Steaua Bulgariei”

Iliev ar reveni la FCSB în mijlocul conflictului dintre Gigi Becali și CSA pentru nume, siglă și palmares. Situația nu este însă străină pentru fostul fundaș. Și în Bulgaria a fost implicat într-un conflict asemănător.

ȚSKA Sofia, formația pentru care Iliev a evoluat în 2004-2007 și 2013-2015, a fost retrogradată în 2015 în al treilea eșalon. Nu a primit licență din cauza datoriilor acumulate.

ȚSKA a promovat în liga a doua, a câștigat Cupa Bulgariei și a revenit după doar un an în prima ligă, după o fuziune cu Litex Loveci. În 2018, au cumpărat cu 4 milioane de euro brand-ul original.

+3 FOTO

Nu toți suporterii au acceptat însă fuziunea, iar în 2016 a apărut ȚSKA 1948 Sofia. A început în al patrulea eșalon și a ajuns în prima ligă după numai 4 sezoane, iar acum se luptă la titlu cu Ludogoreț și cu marea rivală, ȚSKA Sofia.

Iliev a antrenat formația ultrașilor și a promovat-o în liga secundă, unde a fost demis după doar 4 meciuri. Până în decembrie 2022 a pregătit echipa secundă a clubului.

VIDEO. Lucian Filip a venit la conferința celor de la FCSB: „E o postură nouă pentru mine, sunt angajatul clubului, îmi doresc să pun în aplicare toate cunoștințele”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Confuzie totală înaintea reușitei lui Sefer din Farul - Rapid! Hagi a făcut scandal pe margine

EXCLUSIV Prima reacție după ce GSP a anunțat antrenorul favorit s-o preia pe FCSB: „Mă bucur să aud asta! A făcut treabă, e un profesionist”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
fibra
fibra  •  12 Martie 2023, 07:58

A mai aparut un deontolog pe nume Marinescu chitit sa rascoleasca orice pentru scandal.Probabil ca asta e criteriul principal la angajare.

oscarduarte
oscarduarte  •  12 Martie 2023, 07:33
Postat de VanBasten pe 11 Martie 2023, 23:12

Fecesebe nu a castigat Cupa Campionilor Europeni. Saraci sunt bulgarii astia.

E frustrant ca nici bulgarii nu o recunosc pe CSA Regal nu ?

Ostas
Ostas  •  12 Martie 2023, 07:19
Postat de Str82HeIL pe 11 Martie 2023, 22:57

place cucuruzul la astia de la gsp. Auzi castigatoare champions league. Probabil nu au aflat de Cupa Campionilor care era alt format . Pe langa asta FCSB nu are nici numele nici palmaresul nici stadionul nici macar emblema echipei care a castigat Cupa Campionilor... nu Champions League. Articol de 2 bani scris de un pupator de ple a la Jiji

Ai răbdare că încă se judecă cu cazarma lui talpan!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează