FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Prima reacție după ce GSP a anunțat antrenorul favorit s-o preia pe FCSB: „Mă bucur să aud asta! A făcut treabă, e un profesionist”

Martinovic și Iliev sărbătoresc o victorie a FCSB-ului / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Martinovic și Iliev sărbătoresc o victorie a FCSB-ului / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 19:58 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 01:46

Valentin Iliev, varianta #1 pentru postul de antrenor al celor de la FCSB, primește o caracterizare ireproșabilă din partea lui Novak Martinovic, fostul său coleg din defensiva roș-albaștrilor.

Valentin Iliev și Novak Martinovic sunt doi dintre cei mai apreciați străini din istoria recentă a roș-albaștrilor și au fost coechipieri între 2011 și 2012, acum mai bine de un deceniu. Contactat de Gazeta Sporturilor, Martinovic a comentat vestea momentului din fotbalul românesc, fiind încrezător că bulgarul va reuși la clubul lui Gigi Becali, în cazul în care mutarea se va materializa. 

Gazeta a aflat cine e antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB! Așteaptă doar aprobarea lui Gigi Becali
FCSB
Gazeta a aflat cine e antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB! Așteaptă doar aprobarea lui Gigi Becali

Valentin Iliev, lăudat de Novak Martinovic: „E o soluție bună pentru orice club!”

„De Iliev pot să zic numai de bine, doar lucruri bune. Mă bucur pentru el, pentru cum e caracterul lui, pentru cum a fost ca jucător. Și mai ales pentru cum e ca om. Mă bucură mult să aud asta, nu știam. Nu suntem într-un dialog constant, ne auzim cât de cât, dar atât. 

Știu că a făcut treabă în Bulgaria ca antrenor. E un mare pas înainte pentru el și merită asta din plin. A fost unul dintre cei mai profesioniști jucători alături de care am jucat, sunt sigur 100% că, așa cum a fost ca jucător, este și antrenor. 

Este devotat. E drept, e sincer, nu e o persoană care să spună ceva, dar să facă altceva. Cred că Iliev e o soluție bună pentru orice club. Nimănui nu îi e ușor cu Becali, dar atât Becali, cât și el, au o mare credință în Dumnezeu și în biserică, sunt foarte credincioși, asta i-ar putea ajuta”, a afirmat, din Serbia, Novak Martinovic, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Valentin Iliev, antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB

Gazeta Sporturilor a aflat că antrenorul ales de managerul general al celor de la FCSB este Valentin Iliev, fost fundaș central la gruparea roș-albastră în perioada februarie 2011 - iulie 2012.

MM i l-a propus lui Gigi Becali, iar finanțatorul va lua decizia finală zilele următoare. Pe lista s-ar afla și alte nume, tot antrenori din afara României.

Valentin Iliev este extrem de apreciat de fanii celor de la FCSB. Pe 17 mai 2012, fundașul central bulgar marca două goluri în derby-ul câștigat cu 3-2 contra marii rivale Dinamo. În Liga 1, Iliev a strâns 24 de apariții în tricoul celor de la FCSB, perioadă în care a marcat 4 goluri.

Citește și alte știri despre venirea lui Valentin Iliev la FCSB: 

EXCLUSIV Gazeta a aflat cine e antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB! Așteaptă doar aprobarea lui Gigi Becali

Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paolo15
paolo15  •  12 Martie 2023, 07:30
Postat de befree pe 11 Martie 2023, 21:37

Baaaa, linistiti-va cu pseudoarticolele astea care lasa impresia ca va faceti meseria. Becali nu cauta antrenor, ci sa angajeze inca un vasal.

Ati găsit alea 10 mil, ca mai sunt 6 săptămâni?

befree
befree  •  11 Martie 2023, 21:37

Baaaa, linistiti-va cu pseudoarticolele astea care lasa impresia ca va faceti meseria. Becali nu cauta antrenor, ci sa angajeze inca un vasal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează