FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

FOTO Confuzie totală la golul lui Sefer din Farul - Rapid! Hagi a făcut scandal pe margine » Decizia care l-a enervat pe „Rege”

Golul marcat de Antonio Sefer în minutul 14 al meciului dintre Farul și Rapid a fost prefațat de o fază contestată aprig de gazde. +5   FOTO
Golul marcat de Antonio Sefer în minutul 14 al meciului dintre Farul și Rapid a fost prefațat de o fază contestată aprig de gazde.

Articol de , - Publicat sambata, 11 martie 2023 21:25 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 21:37

Golul marcat de Antonio Sefer în minutul 14 al meciului dintre Farul și Rapid a fost prefațat de o fază contestată aprig de gazde.

În minutul 13, același Sefer a greșit o pasă simplă. Aflat în propria jumătate de teren, a trimis mingea direct în afara terenului.

Gazeta a aflat cine e antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB! Așteaptă doar aprobarea lui Gigi Becali
FCSB
Gazeta a aflat cine e antrenorul dorit de Mihai Stoica la FCSB! Așteaptă doar aprobarea lui Gigi Becali

Moment confuz în Farul - Rapid 

Mihai Popescu s-a grăbit să execute aruncarea de la margine. A făcut-o în spate, spre Larie, dar imediat a venit un fluier din partea „centralului” Sebastian Colțescu. 

+1 FOTO

Repunerea a fost atribuită giuleștenilor, însă din imaginile TV nu s-a înțeles clar de ce Colțescu a acordat mingea Rapidului.

Golul Rapidului a fost marcat după ce Colțescu a întors o aruncare de la margine. Chiar sunt curios să văd ce s-a întâmplat acolo, poate nu s-a respectat locul de executare. Încă nu am văzut reluări. Există posibilitatea ca Popescu să fi călcat în interiorul terenului când a aruncat de la margine.
- Marius Avram, fost arbitru internațional, la „Digi Sport Special”

Toți cei din tabăra gazdelor, în frunte cu Gică Hagi, au sărit ca arși. Artean și Alibec chiar l-au rugat pe Junior Morais să le ofere mingea înapoi. 

Nu s-a întâmplat asta, iar Antonio Sefer a deschis scorul. 

+1 FOTO

VIDEO. Farul - Rapid, pe o ploaie torențială

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”

EXCLUSIV Invazie de rapidiști la Ovidiu » Ultrașii giuleștenilor au pregătit un boicot și refuză intrarea în stadion!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Sofa_King
Sofa_King  •  12 Martie 2023, 12:51

De ce la noi jucatorii stau cu mana pe sus? Dupa un gol, pac toti fundasii au mana pe sus. Dupa un fault la fel. Cred ca asta i boala romaneasca. Adica vezi ma arbitre ca eu am vazut ceva si tu nu.

paolo15
paolo15  •  12 Martie 2023, 07:44

Cea mai fair-play echipa, cea mai penalizata, marginalizata, ostracizata...

DjimZmit
DjimZmit  •  11 Martie 2023, 21:44

Acum se contesta si out-urile?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează