FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

EXCLUSIV Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”

Autocarul lui Sepsi a fost luat la țintă cu ouă
Autocarul lui Sepsi a fost luat la țintă cu ouă

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 18:57 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 19:42

Sepsi o întâlnește pe FCSB duminică seara, pe Arena Națională, în ultima etapă a sezonului regulat. Covăsnenii au avut parte de o primire ostilă la București. 

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. De la aceeași oră are loc și duelul Hermannstadt - FCU Craiova.

Cazați la un resort din Capitală, jucătorii și oficialii lui Sepsi au avut parte de o surpriză neplăcută sâmbătă, găsind autocarul murdărit de ouă în parcarea hotelului. Persoanele răuvoitoare nu au fost deocamdată identificate, au transmis oficialii lui Sepsi pentru GSP. 

Cum și-a găsit Sepsi autocarul în parcare înainte de meciul cu FCSB: „Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”
Autocarul lui Sepsi a fost luat la țintă cu ouă

„Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”, a spus, ironic, directorul sportiv al covăsnenilor, Attila Hadnagy. 

E pentru a doua deplasare la rând când Sepsi întâmpină un tratament deloc prietenos. Pe 28 februarie, înaintea meciului cu Farul, fanii dobrogenilor au încercat să le strice somnul elevilor lui Cristiano Bergodi prin artificii lansate lângă hotelul la care aceștia au fost cazați.

Cristiano Bergodi: „Mergem să câștigăm cu FCSB!”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, e optimist înaintea duelului cu FCSB de duminică seara. Covăsnenii au ieșit din zona locurilor de play-off după verdictul Comisiei de Recurs și au nevoie de victorie la București pentru a mai spera la locul 6. Italianul așteaptă o prestație pe măsură din parta elevilor săi.

„Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul! Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm. Cel mai important este meciul cu FCSB, apoi ne pregătim și pentru ei (n.r. - pentru rejucarea meciului cu FCU Craiova)”, a spus Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Sepsi OSK

Citește și alte știri de actualitate: 

Sepsi vine flămândă la București! Anunțul lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului vital cu FCSB: „Ne-a dat încredere acel meci”

Sepsi nu renunță! Anunțul lui Laszlo Dioszegi după decizia Comisiei de Recurs: „Mergem la TAS!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  13 Martie 2023, 08:18
Postat de DiDi0928boy pe 12 Martie 2023, 09:36

Noi nu suntem in Budapesta, suntem in Sf. Gheorghe, judetul Covasna, Romania. Platim taxe sí impozite statului Roman. Ár trebuit sa fim egali in drepturi.

egali in drepturi sunteti. voi vreti mai mult! scoala in limba maghiara. pff.. pai ma duc la doctor si imi spune NEM TUDOM. dragut nu!

love.me.knot
love.me.knot  •  12 Martie 2023, 19:25
Postat de Viggobella pe 12 Martie 2023, 11:52

Cum spuneam, xenofobia și ura te-a lipit de tastatură o oră, ca să-ți debitezi frustrările. Fă-ți rost de o viață mai bine.

Hahahhaa:) O ora? Imi trebuie 1 minut sa miros frustrati ca tine si sa le scriu adevarul aici, spre deosebire de tine , nu trebuie sa caut cuvintele in dictionar , nu sunt nici xenofob si nici rasist si fac pariu pe “patriotismul” tau de “bella” ce esti ca habar nu ai ce e aia xenofobia. In esenta si in realitate , noi romanii, nu ne temem de voi si sincer nici nu ne intereseaza ce credeti voi despre noi, doar sa nu mai pozati in victime ca e penibil. Si daca eram Xenofob era muuuult mai bine decat sa fiu spalat pe cerebel ca tine:) Nici nu ma jignesti , nici nu ma impresionezi cu cuvintele tale “taioase”:)) hai brrr de aici ca esti cum esti, frustrat, spalat si fara doar si poate te doare rau adevarul din comentariul meu precedent, altfel nu mai raspundeai cu aceleasi cuvinte folosite la primul tau “***” , asta e latimea gandirii tale de maximul 10 cuvinte:) Succes prin visele tale , sa ai parte de exact ceea ce doresti romanilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaefcsb
steauaefcsb  •  12 Martie 2023, 14:02
Postat de csaba pe 12 Martie 2023, 10:10

Vedeți unde duc unele decizii contra regulamentelor, duce la o escaladare a xenofobiei, rasismului și a savinismului, în loc să fie pedepsiți exaemplar sunt iertați!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează