FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Sepsi nu renunță! Anunțul lui Laszlo Dioszegi după decizia Comisiei de Recurs: „Mergem la TAS!”

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 10:59 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 12:43

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre decizia Comisie de Recurs în cazul Sepsi – FCU Craiova și anunță că formația din Sf. Gheorghe va merge la TAS.

Omul de afaceri spune că va face plângere la Tribunalul Sportiv de la Lausanne nu pentru a câștiga la „masa verde” meciul cu FCU Craiova, ci pentru a afla dacă dreptatea este de partea clubului său.

Mititelu, în alertă » Ce s-a întâmplat la ultimele meciuri FCSB - Sepsi
FCSB - SEPSI
Mititelu, în alertă » Ce s-a întâmplat la ultimele meciuri FCSB - Sepsi

Sepsi nu renunță! Merge la TAS!

„Mergem la TAS să vedem dacă avem dreptate. Vrem să vedem dacă dreptatea e la noi. Nu se mai pune problema să se schimbe clasamentul. Vom primi un răspuns în august sau în septembrie. Dar vrem să vedem dacă avem dreptate. Am vorbit deja cu un avocat. 

Nu ne îndreptăm împotriva nimănui, ci doar vrem să avem dacă avem dreptate și vrem să stopăm scandările rasiste și xenofobe. Vrem să atragem atenția că aceste lucruri nu fac bine. Interesul nostru nu e să schimbăm clasamentul. 

E bine că se joacă meciul. Nu e nicio problemă dacă nu vom intra în play-off. Înseamnă că FCU Craiova merită să fie acolo. Dar măcar să știm că am avut dreptate sau nu. În 21 de zile trebuie să depunem plângerea și în două sau 3 luni vom primi răspunsul. Nu e nicio problemă”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea „Liga DigiSport”

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și:

Pe cine dă vina Mihai Stoica în cazul Sepsi vs FCU Craiova: „Eu am o problemă mare de tot!”

Milionarul român care se poate alătura noii conduceri de la Dinamo: „Într-o săptămână dau răspunsul” + „Aș fi investit de acum doi ani, însă nu am fost solicitat”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (58)
beastmaster
beastmaster  •  27 Martie 2023, 17:52
Postat de grigs1981 pe 12 Martie 2023, 00:14

Da`udmr ce cauta mereu la guvernare cu 6% voturi,desteptaciunea-voastra?

intreba-i pe cai care nu vin la vot? la o prezenta de peste 50%,udmr ia sub 5% din voturi si nu intra in parlament.

istet10
istet10  •  12 Martie 2023, 23:56
Postat de adriann_ pe 11 Martie 2023, 14:11

Exact, tu esti o clona facuta de un postac iar adevarul e ca scandarea "***" adresata unor unguri care traiesc aici de 1000 de ani este rasista (discriminare fata de alt grup etnic, asimilata discriminarii pe criterii de rasa) NU xenofobie. Oamenii aia de la Sf Gheorghe NU sunt straini, aici e spilul.

Ba prostule. Cum rasismul sa fie totuna cu xenofobia? Un francez alb daca insulta un concetatean cu origini africane, facand referire la culoarea pielii, ce comite? Un act rasist. Ca nu spunea sa plece cel cu origini senegaleze. Revenind la ai nostrii. Cum sa fie ba rasism cand vorbim de unguri? Ca sunt de aceeasi rasa cu noi romanii. Bine, voi aveti un anume complex. Ba, voi sunteti certati rau cu cartea.

istet10
istet10  •  12 Martie 2023, 23:46
Postat de alenb pe 11 Martie 2023, 21:08

Lasa-ma cu regulamentele romanesti, esti chiar comic ca le pomenesti :)). Si care e granita intre xenofobie si rasism, inteligentule? Si ce pregatire are un arbitru sa interpreteze aceasta diferenta? De exemplu daca scandezi afara afara cu rromii din tzara se contabilizeaza la xenofobie sau la rasism? Inteligentule :))

Xenofobie. Nu se face referire la vreo rasa.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează