FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI OSK

VIDEO Terorizați la 3:00 dimineața! Ce au pățit fotbaliștii lui Sepsi în Constanța, în noaptea dinaintea meciului cu Farul

Artificii înainte de Farul - Sepsi OSK
Artificii înainte de Farul - Sepsi OSK

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 18:35 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 19:07

Suporterii Farului au recurs la tactici murdare înainte de meciul cu Sepsi OSK din etapa 28 de campionat. Noaptea trecută, dobrogenii au încercat să le strice somnul elevilor lui Cristiano Bergodi prin artificii lansate lângă hotelul la care aceștia au fost cazați.

Echipa lui Gică Hagi trebuie să câștige pentru a fi sigură că rămâne lider mai departe de această etapă, în timp ce covăsnenii vânează un rezultat bun care să-i ajute în lupta pentru play-off cu FCU Craiova.

Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”
CONTRACT
Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”

Ultrașii Farului i-au terorizat pe fotbaliștii lui Sepsi OSK

Pentru a le oferi un avantaj favoriților, câțiva ultrași ai Farului au recurs la o practică reprobabilă. Noaptea trecută, în jurul orei 3 dimineața, au lansat artificii lângă hotelul unde a fost cazată delegația lui Sepsi, astfel încât fotbaliștii echipei din Sf. Gheorghe să nu se poată odihni!

Videoclipul cu artificiile lansate în Constanța a fost publicat de pagina grupării ultras „Fervent 2007”, parte a galeriei dobrogenilor. Postarea a fost însoțită de un mesaj cu tentă xenofobă: „Somn ușor, dragi maghiari!”. 

Ca la Liverpool - Real Madrid

Astfel de scene reprobabile au avut loc de curând și la nivel european, înaintea meciului tur dintre Liverpool și Real Madrid din optimile Champions League.

Fanii „cormoranilor” au lansat mai multe artificii lângă hotelul unde s-au odihnit elevii lui Carlo Ancelotti, însă zgomotul produs nu i-a deranjat pe aceștia.

A doua zi, Real Madrid a făcut un meci mare și a învins-o pe Liverpool cu 5-2 chiar pe Anfield.

Farul - Sepsi OSK, duel între echipe de play-off

Duelul de la Ovidiu este extrem de important pentru Sepsi OSK, care vânează ultimul loc de play-off, 6. Covăsnenii au acum 41 de puncte, 5 peste principala urmăritoare, FCU Craiova, care joacă la această oră în deplasare cu Chindia.

Farul vine după o serie excelentă, 4 victorii în ultimele 5 etape, în timp ce Sepsi OSK este neînvinsă în ultimele 5 etape, dar a câștigat doar două dintre aceste partide, unul, cu FCU Craiova, la „masa verde”.

Mai multe știri din SupeLigă:

FC Hermannstadt - U Cluj 0-1 » Istvan Kovacs a salvat brigada lui Colțescu! Două decizii cruciale la Sibiu

Marian Copilu negociază revenirea în Liga 1 » Clubul are datorii uriașe

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
tristan
tristan  •  02 Martie 2023, 13:27

gainarii de a sudistilor

inshallah
inshallah  •  01 Martie 2023, 13:19

mai bine le pastrau pt dupa 0-7 cu genk din iulie

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  01 Martie 2023, 08:57

" Niște rurali machedoni"! Mai canta și pe stadion Hai România ca de,Ce ai putea sa zici !? Ar face bine federația sa ia masuri ca nu sant la prima abatere ,ca de aici apar tot felul de probleme de la falși patrioti ( Aur- iști) ! Acești " suporteri " dacă merg în deplasare ( nu prea cred de săraci ce sant) nu le- ar conveni sa li se spună afara ,afara cu " makidonii " din tara !? Hai România!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează