FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fraţii Oriol au dezvăluit care a fost omul care i-a convins să semneze cu Rapid: "Ne-a spus că fanii sînt impresionanţi". Le dau o veste mare rapidiştilor

Foto: www.marca.com
Foto: www.marca.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:25

Cei doi fraţi Oriol, Eduardo şi Joan, au ajuns în România pentru a pune umărul la salvarea Rapidului de la retrogradare şi au vorbit despre cine i-a convins să accepte oferta giuleştenilor.

"Unul dintre lucrurile care ne-a convins să venim la Rapid a fost acela că putem continua să jucăm împreună. Săpunaru ne-a spus că fanii sînt impresionanţi. Că e vorba de unul dintre cluburile istorice din România. Mi-a zis că mă vor fascina fanii, că ei călătoresc mult alături de echipă şi că e una dintre cele mai frumoase galerii din România", a spus Eduardo Oriol la sosirea pe aeroportul din România.

Întrebat dacă Săpunaru va reveni la Rapid, Edu a răspuns: "Da, cel puţin aşa mi-a zis mie. Mi-a zis că o să semneze şi el, pentru că iubeşte foarte mult această echipă. Şi ne-a rugat să venim şi noi, ca să înţelegem de ce iubeşte el atît de mult această echipă".

Eduardo a fost coleg cu Săpunaru la Zaragoza în perioada 2012-2013, iar acela pare să fi fost momentul în care cei doi au vorbit despre Rapid şi atmosfera pe care fanii formaţiei din Grant o creează.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
altona
altona  •  02 Februarie 2015, 03:24
Postat de madalin_eivissa pe 02 Februarie 2015, 01:30

Ma bucura enorm faptul ca la echipa Rapid Bucuresti s-a facut cat de cat o echipa , oricum alaturi de Pancu , Sapunaru , Daniel Niculae , Bornescu la echipa giulesteana vor veni si punctele pretioase ! Sper sa se salveze de la retrogradare ! RESPECT - un fan dinamovist

Deocamdata este bine. Cind Rapid are sa va ia trei puncte s-ar putea sa nu mai fie asa bine.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Februarie 2015, 01:30

Ma bucura enorm faptul ca la echipa Rapid Bucuresti s-a facut cat de cat o echipa , oricum alaturi de Pancu , Sapunaru , Daniel Niculae , Bornescu la echipa giulesteana vor veni si punctele pretioase ! Sper sa se salveze de la retrogradare ! RESPECT - un fan dinamovist

portunus_pelagicus
portunus_pelagicus  •  02 Februarie 2015, 00:32
Postat de unico_biancorossi pe 01 Februarie 2015, 20:51

rapid a acontat cel putin 7-8 jucatori de mare calitate. cred ca FC SB va da de dracu in prima etapa. si o sa le cam iasa pe nas la infatuatii sai useri, care in marea majoritate pricep fotbalul doar prin sintagma : cupe si flori.

Stelistii cu o doza de logica dorim un Rapid si un Dinamo competitivi.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează