FOTBAL  »  LIGA 1  »  DELEGĂRI

FRF explică de ce nu se fac delegări prin tragere la sorţi

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Federaţia Română de Fotbal explică pe de ce arbitrii nu pot fi delegaţi prin tragere la sorţi, invocînd circulara FIFA nr.763, din data de 23 iulie 2001. Citeşte mai multe detalii pe frf.ro.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (6)
 •  21 Februarie 2008, 16:03

Este cea mai mare pacaleala.Sa luam cazul Juve din Serie A.In timp ce presa scria ca Juventus, este cea mai ajutata echipa, dupa anumite cercetari statistice, Moggi & Co faceau blaturi la greu, atat in meciuri directe cat si in cele indirecte, dezavantajand adversarele.Acelasi lucru e si cu CFR.Cred ca si un pusti de clasa a 2a isi da seama ...Lupescu este omul de legatura, pionul bine pus acolo.Face atat jocul lui CFR si lui Dinamo (anul trecut in special), dar mai ales a caselor de pariuri.Este imaginea unei case de pariuri ...ce vrei mai mult??

 •  21 Februarie 2008, 14:41

O circulara nu are putere de lege si sunt convins ca daca cineva ar incerca sa verifice toate circularele emise de UEFA ar gasi zeci de incalcari la FRF. Pe cine pacalesc astia???

 •  21 Februarie 2008, 13:12

poi deja au primit banii de la muresan pentru arbitraje favorabile ..trag cu tinti de asta pana la finalul campionatului ..anul trecut a platit dinamo crezant ca se califica direct in CL si a luat teapa ..acum cfr ..arbitraje favorabile nu inseamna sa ajute arbitrul pe CFR , doar sa incurcea adversarii ..problema este ca cfr a fost si ajutata, au fost si dezavantajatii adverasrii :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close