FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Oficialii FRF ies la atac! Mesaj dur către cluburi: „Chiar nu înțeleg! Mi se pare rea intenție”

Andrei Vochin (stânga) şi Răzvan Burleanu
Andrei Vochin (stânga) şi Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 08:30 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:05

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația din Liga 1 și despre regula U21, care le impune cluburilor să înceapă meciul cu doi jucători sub 21 de ani.

Oficialul Federației Române de Fotbal s-a luat de cluburile care schimbă un jucător tânăr la prima întrerupere a meciului și a explicat că șefii FRF vor analiza această regulă.

„în cazul lui FC Argeş este explicabil pentru că e o echipă care nu ştia exact dacă promovează. Când ai două săptămâni la dispoziție de când ai promovat până când începe campionatul este dificil să acoperi pozițiile în toate zonele sensibile. 

Dar sunt alţii pe care nu îi înţeleg pentru că ştiau de doi ani regula asta. Mi se pare chiar o rea intenţie în unele locuri! Cred că după sezoanele astea două se va face o analiză şi vom vedea părţile bune şi părţile rele. 

Sunt şi părţi bune pentru că jucători care erau consideraţi numărul 2, au devenit numărul 1. Mă refer la Itu (n.r- Cătălin Itu de la CFR Cluj), care era a doua variantă. Acum, din punctul meu de vedere, Itu e numărul 1”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Ionuț Badea: „Din păcate, jucătorii se pot simţi umiliţi. Aşa o să facem în continuare, respect regula”

„Probabil a fost ales răul mai mic”

Vochin a explicat și de ce cluburile din Liga 1 pot efectua în continuare câte cinci schimbări pe meci.

„Probabil că a fost ales răul cel mai mic. Din cauza pandemiei, echipele nu au avut posibilitatea să faca o pregătire adecvată pentru noul sezon. Metoda celor cinci schimbări a fost acceptată în acest context, dar pe de altă parte afectează regula u21”, a adăugat oficialul FRF.

Selecționerul Rădoi vrea mentalitate nouă la echipa națională: „Vreau să văd jucătorii cu zâmbetul pe buze”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Giovanni Becali dezvăluie obiectivele lui Dinamo, după ce s-a întâlnit cu noii conducători: „Au promis asta”

Gigi Becali le-a transmis impresarilor: ce se întâmplă cu Man și Coman după eliminarea din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  26 Septembrie 2020, 10:30

este o regula discriminatorie oricum. Se va trezi un jucator de 38 de ani sau unul de 22 de ani sa dea in judecata FRF si va castiga. Pentru ca nu poti ingradi dreptul la munca. Iar o astfel de regula e o discriminare.

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  26 Septembrie 2020, 10:20

Regula asta trebuia sa fie activa doar ligile secundare, 2, 3, 7, 10. Acolo jucatorii tineri ar fi avut sansa sa se dezvolte altfel, fara presiunea banilor invartiti prin Liga 1, sa confirme(sau nu) si sa devina o tinta pentru cluburile din Liga 1, pe cand asa, ati incurcat pe toata lumea, si cluburile si pe acesti jucatori U21 care au ajuns sa intre pe teren doar cat sa-si faca un selfie dupa care sunt schimbati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează