FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali le-a transmis impresarilor: ce se întâmplă cu Man și Coman după eliminarea din Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 07:41 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 08:22

FCSB a fost eliminată în turul III al preliminariilor Europa League (0-2 cu Slovan Liberec), iar bugetul echipei roș-albastre a fost serios avariat.

Chiar dacă a pierdut banii de la UEFA, Gigi Becali nu este dispus să scadă din pretențiile sale financiare. Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că patronul FCSB nu va lăsa din prețul lui Dennis Man (22 de ani) și Florinel Coman (22 de ani), acesta fiind sigur în continuare că va obține sume importante pentru cei doi.

Gigi mi-a spus că nu va scădea prețurile nici la Man, nici la Coman! Vrea în continuare aceleași sume. Cei doi jucători se pot vinde în continuare, chiar dacă FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League. 

Să sperăm că și Florinel Coman va reveni cât mai repede pe gazon, pentru că ambii au avut un start de sezon bun”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

  • Dennis Man (22 de ani) evoluează în banda dreaptă a atacului în sistemele 4-3-3 și 4-2-3-1, iar în acest sezon de Liga 1 are 5 goluri în 4 meciuri. Este cotat la 5 milioane de euro
  • Florinel Coman (22 de ani) evoluează în partea stângă a atacului în 4-3-3 și 4-2-3-1. Are o pasă de gol în 3 meciuri în Liga 1. Cota lui de piață este de 5,5 milioane de euro

VIDEO. Mihai Pintilii, după eliminarea din Europa League: „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Jucătorul pentru care Becali trebuie să-i dea 10.000 de euro pe meci lui Dinamo » Contra l-a împins către FCSB

Absența lui Gigi Becali din spațiul public, explicată de un apropiat: „Totul e din această cauză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
cynick
cynick  •  26 Septembrie 2020, 21:00
Postat de emil1986 pe 26 Septembrie 2020, 09:02

Nu fraierici, cea mai mare placere pentru GSP este sa intre cat mai multi cititori pe articol si sa faca audienta, adudienta care inseamna bani din reclame. Si cum Steaua/FCSB are cei mai multi suporteri e logic de ce apar cele mai multe articole despre patronul Stelei.

Ia uite, unul care crede c-a descoperit apa calda. Sa mori tu ca asa fac bani! Cat de perspicace esti tu si cat de prosti suntem noi astia de ne-am saturat de fata coobanului. Pai bineinteles ca asa fac bani, si asta deminstreaza ce neam de prosti suntem...

10aripa
10aripa  •  26 Septembrie 2020, 16:04

Ho ho hooo....Comuna Recea - Rapid 2:1...ho ho hoooo

ray51
ray51  •  26 Septembrie 2020, 12:59

Vai de ei! Orice alta echipa de la noi ar fi luat bani buni pe acesti tineri fotbalisti. In curand datorita politicii ciobanesti (sa ma scuze oierii!) de conducere a clubului, acesti fotbalisti se vor deprecia atat de mult incat vor cere cu insistenta sa plece pe 2-3 lei oriunde numai sa nu mai faca parte din aceasta 'manastire'.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează