FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

"FRF la DNA!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2007 00:00

Marian Iancu nu scapa nici o ocazie pentru a se razboi cu Federatia.

Patronul lui Poli Timisoara a pornit inca o ofensiva impotriva FRF, cerind interventia procuraturii. "Chiar daca ies din fotbal, nu pot sa tac. Trebuie sa se sesizeze procurorii, sa intre cu cizmele, pentru ca e nevoie in noroiul de la FRF sa faca ordine. DNA trebuie sa inteleaga ca pestele de la cap se impute! Coruptia e sustinuta de tot ce face Federatia. De acolo se irita conducatorii, comisiile merg doar pe interese, delegarile de arbitri se fac la fel. Sa nu mai cheme presedintii de cluburi la DNA, ci direct FRF!", a spus Iancu.

seful lui Poli a declansat un nou asalt la adresa lui Ionut Lupescu. "Cum e posibil sa apara Lupescu intr-o reclama la o casa de pariuri? Ma face sa cred ca e incult profesional sau nu se considera suficient de bine asezat financiar. El face delegarile si poate influenta rezultatele. Sa nu mai vorbesc de externalizarea marketingului, care e o deturnare de fonduri extraordinara. Cu ce a venit acel SRL care a preluat marketingul? Unde se duc acei bani", a spus Iancu

"Daca Mircea Sandu continua sa nu iasa din aceasta letargie, ori este partas, ori vrea sa-l distruga pe Lupescu. Dar daca de asta e vorba, sa-l distruga mai repede"
Marian Iancu

Nu baga juniorii
Solicitarea unei brigazi straine la derby-ul cu CFR Cluj din etapa viitoare a fost respinsa de FRF. "Am fost rapid expediati, ca si cind nu avem nici o valoare, ei sint atotstiutori. Ma refer la Lupescu. El trebuie sa-si asume raspunderea! Nu vreau sa mai actionez radical, sa joc cu juniorii, nu face bine echipei", a spus Iancu.

Clementa?
Iancu se asteapta ca Artiom Karamian sa fie suspendat doua runde pentru eliminarea din Cupa cu Buzaul (5-7). "Ma astept sa-i dea doua etape, la fel cum tuturor pina acum le-au dat o etapa. Ce pot sa mai spun? La ce sa ma astept? Nu mai vreau sa comentez pentru ca probabil zic unii ca-mi caut scuze", a spus seful lui Poli.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează