FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. FRF reacționează după decizia luată de Becali: „Nu e prima dată când se întâmplă asta”

Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB
Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 12:12 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 13:17

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reacționat după ce FCSB a refuzat să își lase jucătorii la stagiul de pregătire al României U21, care va avea loc la începutul lunii august. 

Adrian Mutu a convocat 6 jucători de la FCSB (Adrian Vlad, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan, Adrian Petre și Darius Olaru, dar echipa roș-albastră a refuzat să-i lase la lot. Cel mai probabil, FCSB va fi programată să joace cu Astra pe 4 august, zi în care începe cantonamentul României U21.

Răzvan Burleanu a comentat decizia celor de la FCSB, declarându-se surprins de gestul roș-albaștrilor, mai ales că echipa lui Gigi Becali a fost de acord inițial. 

„Și noi am fost surprinși de această atitudine. În momentul în care s-a luat decizia de organizare a acestui cantonament, toate cluburile au fost de acord. Și FCSB a fost de acord, la momentul respectiv, să își lase jucătorii să participe la această acțiune, care nu durează decât trei zile. Dar nu e prima dată când se răzgândește de la o zi la alta

Staff-ul tehnic al naționalei de tineret are nevoie să întâlnească acești jucători. Nu s-au întâlnit niciodată. În septembrie se vor face 10 luni în care nu am avut un meci pentru naționala de tineret. Din punct de vedere tehnic e necesar acest stagiu”, a declarat Răzvan Burleanu la Pro X. 

În locul jucătorilor de la FCSB, Mutu i-a chemat pe David Duțu (portar, Turris), Andrei Rațiu (fundaș, Villarreal), Vladimir Screciu (U Craiova), Valentin Costache( mijlocaș, CFR Cluj), Claudiu Petrila( mijlocaș, CFR Cluj), Cătălin Itu (mijlocaș, CFR Cluj) și Jovan Markovic (atacant, Clinceni). 

Lot România U21:

Portari: David Duțu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923)

Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal, Spania), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Virgil Ghiță (Viitorul), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt)

Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Valentin Costache, Claudiu Petrila, Cătălin Itu (toți CFR Cluj), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani)

Atacanți: Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul).

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României

+18 FOTO

VIDEO. FCSB, interzis la transferuri dacă Gigi Becali nu plătește o sumă uriașă

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Burleanu vrea schimbarea Ligii 1: „Putem discuta pe 3 august. Vom păstra părțile bune din acest sistem”

Avem cifrele: el e cel mai slab jucător de la FCSB! Becali e gata să renunțe la el

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
859779594095355
Nick Rasu  •  29 Iulie 2020, 20:56
Postat de thirteen pe 29 Iulie 2020, 15:03

Pai FCSB -Steaua vrea sa-i bata pe Astra si sa aunga ea pe 3.Mutu vrea pe multi de la ei :Coman,Man,....Ce dracu nu e de inteles???

Daca nu ma insel, jumate din ei sint in vacanta...deci de ce nu-i lasa?????

cordell.hull
cordell.hull  •  29 Iulie 2020, 18:48

Dacă federația ar condiționa selecția la meciurile oficiale de aceste acțiuni de pregătire... in mod sigur nimeni nu și-ar mai permite sa aibe atitudinea pe care o are conducerea FC Fcsb

1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Iulie 2020, 15:54

Din cauza asta sunt rezulztatele care sunt, si la nationala, si la echipele de club, si acasa si in Europa:pentru ca dicteaza Burlan, Becali, Nicoara de la TV si multi alti neaveniti in fotbal, umblatori dupa bani multi si necinstiti, pentru ca sportul nu mai e demult sport, e afacere, e mafie, e politica si orice altceva inafara de sport! Daca astfel de specimene ne conduc, avem ce meritam!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează