FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FRF și LPF provoacă haos în fotbalul românesc! O echipă forțată să joace două meciuri în mai puțin de 48 de ore: ”Suntem tâmpiți?”

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

Leo Grozavu e scandalizat că botoșănenii au fost programați să joace de două ori în mai puțin de 48 de ore: pe 24 octombrie, la ora 20:30, în campionat, și în Cupă pe 26, la 14:30.

O eroare de comunicare dintre FRF și LPF l-a determinat pe "principalul" moldovenilor să critice sistemul.

"Un lucru care mă nemulțumește este acela că Botoșaniul, în continuare, indiferent ce face în prima ligă și ce imagine își creează, nu e băgat de nimeni în seamă. Suntem programați să jucăm luni seara cu Astra și la nici 48 de ore vom juca la București, în Cupă. Nu este regulamentar și probabil se va rectifica, dar asta arată cum suntem organizați, cum luăm în seamă oamenii care contează", a comentat Grozavu

Antrenorul care a dus echipa pe locul 4 a criticat și posturile de televiziune.

"Cred că suntem o echipă care produce spectacol și lumea asta așteaptă să vadă. Nu suntem o echipă care se așază pe două linii. Facem spectacol și televiziunile decid orele și zilele când jucăm. Se pare că televiziunea merge pe alte criterii, din păcate. Altele sunt criteriile primordiale pentru România. Meciul nostru din Cupă nu este televizat pentru că Botoșani nu sună frumos. Nu sună pompos, ca Paris, Londra sau Milano. Dacă suntem de la Botoșani, înseamnă că suntem tâmpiți?", și-a încheiat nemulțumirile Leo.

20de goluri a marcat Botoșaniul în acest sezon din Liga 1, fiind a doua ofensivă din campionat după CFR, 21 de reușite

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mokinio
mokinio  •  14 Octombrie 2016, 13:07

Leo are dreptate in ceea ce priveste timpul dintre partide, dar avand in vedere cu cine joaca in Cupa, cred ca poate "folosi" cateva rezerve!Oricum, cele doua foruri, lpf+frf au o colaborare de toata jena!

francescoli1974
francescoli1974  •  14 Octombrie 2016, 12:03

ati marcat 20 goluri dar veți juca tot in play out,cu tot spectacolul care-l produce ti!!!Nici o echipă de la noi nu acoperă, prin jocul prestat si calitatea spectacolului fotbalistic costurile transmisiilor tv.

plischi
plischi  •  14 Octombrie 2016, 11:01

am dat candva din fluier la botosani, au facut 0-0, iar dupa partida am servit masa impreuna cu cei de la linie, care venisera din transilvania. baremul - recunosc - ni l-au platit intreg!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează