FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Fug de sintetic » Gică Hagi vrea să mute echipa de la Chiajna! Ce alternative are

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 00:17

Primarul Mircea Minea a comandat gazon sintetic pentru arena din Chiajna, lucru ce l-a determinat pe Hagi să schimbe stadionul pe care va juca Viitorul: Astra din Ploieşti sau la Giurgiu.

După un sezon în care Viitorul a evoluat la Chiajna, în paralel cu echipa lui Şumudică, formaţia lui Gheorghe Hagi e gata să îşi schimbe iar "casa". Motivul?

Primarul din Chjiajna s-a săturat de starea veşnic proastă a gazonului şi a decis să facă o schimbare, iar Concordia va fi prima echipă din România care va avea teren sintetic! Gazonul artificial a fost deja comandat în Olanda şi urmează să fie instalat în această vară.

Decizia de a schimba suprafaţa de joc va îndepărta însă formaţia lui Hagi.

"Regele" este de părere că suprafaţa de joc sintetică nu este una benefică pentru profilul jucătorilor pe care îi are la Academie. Boss-ul Viitorului vrea să mute echipa şi a vorbit deja cu Ioan Niculae, patronul Astrei, care i-a oferit lui Hagi două variante pentru sezonul viitor: la Giurgiu, împreună cu Astra, sau la Ploieşti, pe fosta arenă a alb-negrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
circo
circo  •  04 Iulie 2014, 22:01

nu vrea s-o mute, trebuie s-o mute. nu-i da voie regulamentul sa joace pe un stadion inchiriat mai mult de un singur sezon.

durul
durul  •  06 Iunie 2014, 00:24

hagi ,cel mai PROST conducator de club ,de ce nu ii muti la Medgidia ca e un stadion urias ,si in Dobrogea si iti poti verifica si tu oile mai bine... nu iti este rusine cum ai scapat doua campionate la rand de retrogradare ,nesimtitule?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  05 Iunie 2014, 20:56

la Ploiesti, pa astra, va avea tot atatia spectatori cati a avut si astra...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează