FOTBAL  »  Superliga  »  FUNBUZZ

FunBUZZ :D » Toate glumele de la CSU Craiova - FCSB: „Meciul pe scurt: 2 atacanți de culoare grași, 4 fundași centrali foarte slabi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 20:46

CSU Craiova - FCSB a fost LIVE la FunBuzz!

Craiova - FCSB pe scurt: 2 atacanți de culoare grași, 4 fundași centrali foarte slabi.

Min. 90+ Goool FCSB! Denis Man e a treia oară singur cu portarul și înscrie. Părea o fază care ”nu spunea nimic”. Dar nu și cu o apărare a Craiovei. Cu o așa apărare orice fază spune și laptele pe care l-a supt.

⇒ Am văzut un cadru și cu galeria FCSB-ului. Nu sunt chiar câți vin pe Național Arena, dar jumătate tot au venit. Mă rog, ideea e că sunt vreo 50.

Min. 70 Meciul e prea frumos, lui Dan Petrescu i s-a făcut greață, a schimbat pe Eurosport, la ciclism.

⇒ Să sperăm că cei de la Manchester City nu s-au uitat la meciul ăsta, că nu-l mai iau pe Man.

⇒ Ocazii de-o parte și de alta. Man încearcă o scăriță singur cu portarul, dar nu-i ies decât vreo două trepte din ea.

Min. 51 Donkor e lovit puternic cu mingea în cap. Este exact ce-i trebuia.

Min. 48 Foarfecă superbă a lui Mihăilă, mingea trece pe lângă vinclu. Parcă auzi glumele din vestiar: Țărane, te dădeau ăștia la CNN ca pe Predatu!

⇒ FCSB începe foarte bine repriza, Tănase intră cu mingea în careu. Dar nu-l întâmpină Donkor, astfel că faza rămâne fără rezultat.

Min. 45+3 Donkor face tot ce e omenește posibil să ia și al doilea galben, dar Kovacs face pe prostul. Clar, Istvan vrea să-l și umilească pe fundașul Craiovei: până nu-l roagă, nu i-l dă.

Min. 34 Goool FCSB. Tănase înscrie. Și apoi ia galben pentru gesturi făcute spre galeria Craiovei. Vă dați seama cât de puține mingi au ajuns la atacanții FCSB-ului dacă Tănase nu a luat până acum galben pentru simulare?

Min. 32 Donkor face un 11 metri stupid. Până în acest minut el a jucat fără greșeală. Asta doar pentru că mijlocașii Craiovei au ținut mingea în terenul FCSB-ului.

Min. 30 Mingea ajunge la Pigliacelli. În sfârșit avem și noi ocazia să vedem o pasă de 40 de metri dată la om.

Min. 24 Imagini cu Gnohere pe bancă. E supărat. Aa, nu, nu pentru că s-a accidentat. A comandat o șaorma și nu mai vine.

Min. 22 Ocazie mare pentru Craiova. Cicâldău singur cu Pufi, trage pe lângă. Planici și Bălașa par că urmăresc un transfer la CFR.

⇒  Breaking News!!! PAOK Salonic bate pe Giannina cu 2-0. Bravo, Răzvane, cu gagici putem și noi, băi! S-a terminat campionatul sau mai ai un meci cu Mariana în ultima etapă?

Min. 14 Gnohere cere schimbarea, i-a cedat mușchiul. Cât să țină și picioarele alea?!

Min. 13 Man scapă singur cu portarul, dar e deposedat de la spate. Gigi scade 2 mii de euro din alea 50 de milioane.

Min. 8 Mai zic unii că Gnohere „are câteva kilograme în plus”. O prostie. Poate după ce slăbește vreo 10 o să aibă ”câteva kilograme în plus”.

Min. 5 Ocazie pentru Craiova, după o acțiune frumoasă a lui Mihăilă. Dacă ar fi pătruns spre poartă, steliștii îl faultau probabil. Aia e, se dădea 11 metri, mare șmecherie.

Min. 4 Cum e pe celelalte posturi, că la Digi nu au început încă să dea imagini cu gagicile din tribune?

START în CSU Craiova-FCSB: vreo 25 de mii de oameni în tribune, tot stadionul cântă, petarde, coregrafie și, surpriză, suntem pe un stadion din România.

⇒ 2 minute până la CSU Craiova-FCSB: Atenție, băieți, Gabi Tamaș e liber. A zis că vine în țară să sărbătorească titlul. Cu CFR, cu FCSB, cu Dunărea Călărași, cu cine o fi.

⇒ 10 minute până la CSU Craiova-FCSB: Când au ieșit la încălzire, jucătorii Craiovei și-au făcut cruce. Cred că știu despre ce e vorba: s-au rugat să nu primească penalty.

4 informații prețioase înainte de meci:

⇒ Vreme ploioasă la Craiova. Sau, cum ar zice Mihai Rotaru, vreme de stat în casă și numărat banii pe care i-ai luat pe Mitriță.

⇒ Pe banca tehnică, Meme și Teja se asigură că au bateriile încărcate la telefoane.

⇒ În funcție de rezultatul acestui meci, mâine, la Giurgiu, CFR va juca cu trofeul pe masă sau sub masă.

⇒ Așteptăm cu nerăbdare să vedem care vor fi fazele controversate pe care la final de meci se vor bălăcări Balaj cu Porumboiu. Cavalerii fluierului, ăă, parcă așa le zice? Mda, exact.

  • Rubrica “  FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Citește și:

RÂZI CU NOI :D » 5 poveşti fabuloase cu Ionuţ Luţu: cum l-a driblat pe Ogică, sex oral între titulari şi de ce l-a ameninţat Olăroiu cu bătaia în Coreea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  06 Mai 2019, 10:26

Este voie, este chiar indicat, să faci glume (chiar răsuflate) împotriva FCSB. Să constați ( așa "este" indicațiile) că FCSB a câștigat doar datorită lui Donkor (un jucător al echipei învinse). Pentru cei ce nu pot / nu vor să vadă. Fac o precizare: și acest titlu de campioană trebuie / trebuie / trebuie să meargă al Amicii Dudelange. În acest sens înțeleg acest comentarii total obiective ..... total profesioniste ..... ale unui angajat din mass media care pare a fi ușor paralel cu acest sport numit fotbal. În rest, numai de bine....

spinoza
spinoza  •  06 Mai 2019, 00:49

Ce-am mai râs cu fetele... Hahahaha!

2457921934218538
Constantin Nica  •  05 Mai 2019, 23:54

Donkor, cel mai bun de la fc5b!! Sa vedem cât vrea nea JIJI pentru el...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează