FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

FCSB se întregește! Fundașul care îl laudă pe Gigi Becali revine în România și e gata de Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 08:08

Aristidis Soiledis (29 de ani) a fost prins de pandemia de coronavirus în țara natală. Fundașul grec e pregătit să reia antrenamentele cu FCSB.

„Revin la Bucuresti marți. Vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte 6. Steaua e o echipă mare, avem condiții fantastice în cantonament. Oamenii sunt minunați, gazonul e foarte bun, nu avem așa ceva în Grecia. Steaua e o echipa care se luptă la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League”, a declarat Soiledis în presa din țara natală. 

Soiledis l-a caracterizat pe Gigi Becali

„Gigi Becali e un tip excentric, dar nu vine in vestiar sau la terenul de antrenament prea des. L-am văzut de 3 sau 4 ori înaintea meciurilor importante. Dacă ai o problemă personală, poți să ceri sa te vezi cu el. Îi ajută pe bolnavi, bisericile, face donații la Muntele Athos. E un tip religios și sunt impresionat de el. Vine mereu cu preoți la terenul de antrenament, ne binecuvintează. O dată pe lună merge la Muntele Athos. Am semnat pe înca un an cu Steaua, mi s-a spus ca oamenii sunt multumiți de mine și că voi rămâne. Am semnat pentru reducerea salariului cu 50% în următoarele 7 luni. Toate echipele vor avea probleme” 
- Soiledis despre Becali

VIDEO / Acum arată antrenamentele celor de la FCSB în izolare

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

+45 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali e gata să dea un jucător după numai DOUĂ meciuri: „A venit oferta! Am cerut 600.000 de euro”

CFR Cluj sau FCSB în UCL? Decizia anunțată azi de UEFA! Ce echipe din Liga 1 merg în Europa, dacă nu se va mai juca

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
don_carlos
don_carlos  •  24 Aprilie 2020, 10:17
Postat de Claude SH pe 24 Aprilie 2020, 08:39

Consider ca Soiledis ăsta a fost înșelat de Gigi. El crede ca a semnat cu Steaua care într-adevăr era un club mare, dar eu ii propun sa se uite în contract cu cine a semnat. Poate cine știe, observa și alte lucruri necurate specific ciobanului

Bineînțeles că a fost înșelat. Și nu e singurul. :)) FC FCSB e însăși o înșelătorie. Deh, toată conducerea e trecută pe la Jilava, Poarta Albă... Nici nu se putea altfel, fiindcă cei de acolo nu știu să facă altfel. Sunt blocați într-o buclă de infracțiuni și înșelătorii. Așa au fost, asa vor fi toată existența lor.

hhannibal
hhannibal  •  24 Aprilie 2020, 09:59
Postat de Claude SH pe 24 Aprilie 2020, 08:39

Consider ca Soiledis ăsta a fost înșelat de Gigi. El crede ca a semnat cu Steaua care într-adevăr era un club mare, dar eu ii propun sa se uite în contract cu cine a semnat. Poate cine știe, observa și alte lucruri necurate specific ciobanului

Cainele moare de drum lung si p. de grija altuia...

emil1986
emil1986  •  24 Aprilie 2020, 09:57

Claude SH, mad a n ezule, mai ai frati? Vai de soarta ta de frustrat! Vezi ca vine falimentul, stai aproape!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează