FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fundaşul dorit de "cîini" refuză alte oferte din Liga 1: "Ori rămîn la Alba Iulia, ori vin la Dinamo"

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 21:46

Eduard Schuller speră să ajungă la Dinamo. În caz contrar, fotbalistul de 18 ani spune că vrea să rămînă la Alba Iulia.

Stoperul a intrat şi în atenţia altor echipe din Liga 1, dar e decis să semneze doar cu formaţia roş-albă. "Fie rămîn la Alba Iulia, fie vin la Dinamo. Altceva nu doresc", a declarat Schuller pentru GSP.RO.

Gazeta a scris în nenumărate rînduri despre interesul "cîinilor" pentru tînărul fotbalist. Jucătorul este neplătit de luni de zile la Alba Iulia, astfel că a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. Pe 29 ianuarie, adică marţea viitoare, cazul acestuia va fi judecat de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, iar "cîinii" au semnale că fotbalistul va fi declarat liber. (Detalii aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
samertx
samertx  •  26 Ianuarie 2013, 04:45

Secu forever

samertx
samertx  •  26 Ianuarie 2013, 04:37

X

samertx
samertx  •  26 Ianuarie 2013, 02:26
Postat de zona_lipscani pe 26 Ianuarie 2013, 01:54

Ba intelege odata pentru totdeauna . Nu o sa mai ma repet . Nimeni din familia mea nu a lucrat la M.I .niciodata . Nu am nici o problema cu aia sunt convins ca unii chiar erau profesionisti dar nu ma intereseaza subiectul . Tata a avut numai functie executiva pentru ca era un foarte bun manager, un foarte bun conducator . Citeodata era foarte dur cu mine dar era mai mult " tata de duminica" ca vedeam soferul ai mult decit pe el . Cind ieseam in concediu stateam in spate cuminte si vorbeam numai cind eram intrebat . In rest la intoarcere ma uitam pe borna kilometrica sa ma uit citi km. mai sunt pina la bucuresti . Iubeam mult Biserica Anglicana.

Vinzi castraveți grădinarului?, mai nou bulgarului și turcului?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează