FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Schuller pînă în 2017 » Fundaşul va semna cu Dinamo după ce va fi declarat liber de contract

Schuller este jucător de bază la echipa naţională Under 18
Schuller este jucător de bază la echipa naţională Under 18

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 20:43

Stoperul de 18 ani de la Alba Iulia va fi declarat liber de contract pe 29 ianuarie, apoi va semna cu Dinamo.

Dinamo va mai face un transfer săptămîna viitoare. Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate cu zece zile în urmă, Eduard Schuller, stoperul de la Unirea Alba Iulia, va semna cu "cîinii".

Fotbalistul de 18 ani este neplătit de luni de zile la Alba Iulia, astfel că a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract. Pe 29 ianuarie, adică marţea viitoare, cazul acestuia va fi judecat de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, iar "cîinii" au semnale că fotbalistul va fi declarat liber.

Imediat după ce acest lucru se va întîmpla, Schuller va semna o înţelegere valabilă pînă în vara lui 2017, cu un contract de 2.000 de euro lunar, plus bonusuri individuale. Stoperul va pleca, pe 31 ianuarie, cu echipa în turneul de pregătire din Spania.

De Schuller s-a mai interesat şi Vasluiul, însă colaboratorii lui Victor Piţurcă i-au transmis că este în vizorul selecţionerului şi că ar fi mai bine să aleagă să joace în Ştefan cel Mare.

Dolari puţini pentru Grigore
Dinamoviştii sînt dispuşi să-l lase pe Dragoş Grigore să plece în această pauză competiţională, însă doar pentru o sumă consistentă. Zilele trecute, pe adresa clubului, a sosit o propunere de la o formaţie din China pentru stoperul de 26 de ani: 200.000 de dolari pentru împrumutul pe şase luni! Oficialii "cîinilor" au considerat oferta amuzantă, astfel că au refuzat-o şi au transmis că Grigore nu pleacă nicăieri pentru mai puţin de 800.000 de euro.

200.000 de euro este cota de piaţă a lui Schuller, conform site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dinamir
dinamir  •  25 Ianuarie 2013, 22:28
Postat de flaviulucianr pe 25 Ianuarie 2013, 09:17

ai dreptate este foarte bun, unul dintre cei mai buni din generatia sa si pe postul lui, cred ca e cel mai bun...ar fi o achizitie foarte buna pentru Dinamo...cred ca ma repet dintr-un articol anterior in care l-am laudat pe Dandea Alexandru (si pe buna dreptate), ca sunt stelist, insa usor, usor, Dinamo isi intareste extraordinar de bine compartimentul defensiv si in plus pe o perioada lunga de timp pentru ca sunt si jucatori tineri si foarte tineri...felicitari...

Un aristrocrat printre suporterii stelisti.Am sa te tin minte ,tot respectul.

dinamir
dinamir  •  25 Ianuarie 2013, 22:23
Postat de florinch pe 25 Ianuarie 2013, 15:19

Si te mira chestia asta?Tu inca nu-l cunosti pe Piturca? Daca Porumboiu s-a certat cu el ca nu l-a luat pe Sanmartean,Piti nu mai ia pe nimeni de la Vaslui.Ai uitat perioada cand Steaua nu avea niciun jucator la nationala lui Piti pentru ca se certase cu Jiji?

Si totusi Antal este selectionat pentru turneul din Spania.

florinch
florinch  •  25 Ianuarie 2013, 15:24
Postat de horatiu_fcd pe 25 Ianuarie 2013, 08:53

putem introduce in teren o echipa de jucatori sub 23 de ani, cu 90% jucatori crescuti de Dinamo (Manyur, Nica, Ionita, Dobrosavlevici, Burnea, Alexandru Albert, Alin Roman, Rafi Stanescu, Alexe, Matei, Tucudean)...ar trebui ca sezonul urmator sa jucam si fotbal...

Cu echipa asta am putea retrograda lejer.Nu uita pe ce loc e Dinamo 2.Fara "batrani",care sa-i struneasca pe tineri nu vei avea niciodata o echipa cat de cat competitiva.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează