FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Gabi Balint se gândește să antreneze din nou: „Acolo mi-aș dori. Se face și stadion nou”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 10:00

Gabi Balint (59 de ani) spune că se gândește să antreneze din nou.

Posesor al licenței PRO, Gabi Balint spune că ar vrea să mai antreneze, dar nu la nivelul primei ligi, ci la echipa din orașul natal.

Rednic dezvăluie salariul imens câștigat de Zăvăleanu la Dinamo și atacă: „A dus cheltuielile la 9 mil. €!”
Dinamo
Rednic dezvăluie salariul imens câștigat de Zăvăleanu la Dinamo și atacă: „A dus cheltuielile la 9 mil. €!”

Gabi Balint vrea să antreneze din nou

„Eu sunt antrenor. Am licență. Dar nu mai antrenez. Probabil că pe viitor voi mai antrena, dar la un nivel mai jos. Mi-ar plăcea să antrenez la ACS HEBE Sîngeroz Băi. E echipa din orașul natal, unde am fost legitimat prima dată.

Se face și stadion nou, care va fi dat în folosință la anul. Va fi mic, dar cochet. De 500 de locuri. Echipa e acum în Liga a 4-a (n.r. - locul 7 din 9, după 10 etape) și vreau să o văd promovată”, a spus Gabi Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

De-a lungul carierei, Balint a fost secund la naționala României, Galatasaray și Poli Timișoara și antrenor principal la FC Bihor Sportul, Sheriff Tiraspol, FC Vaslui și naționala Moldovei.  Ultima experiență a fost la CSU Craiova, în 2014.

Gabi Balint, apariție inedită

Aflat la Bistrița, pentru a petrecere sărbătorile, Gabi Balint a avut o apariție inedită, fiind îmbrăcat într-un costum popular.

„Sunt un fecior. Fac majoratul în câteva zile. Ținuta e creată de o doamnă de aici, care are grijă de portul popular. Așa mă voi prezenta la colindat, așa voi aștepta colindătorii. 

Am și o oală de sarmale și un «medicament», că e nevoie după o anumită vârstă (n.r. - arată o cană cu o băutură alcoolică)”, a glumit fostul fotbalist.

+9 FOTO

Citește și: 

Cum poate ajunge Neagoe la Universitatea Craiova » Ce sumă trebuie să achite pentru a pleca de la U Cluj

„Aveam golaveraj 45-2!” » Unde a început mania lui Dan Petrescu pentru o apărare betonată și ce obicei obsesiv are seara: „Mereu iau telefonul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  25 Decembrie 2022, 18:11

L-am apreciat intotdeauna pe Gabi, ponderat in toate declaratiile si dispus sa antreneze in orasul natal! Si e simpatic in costumul sau polpular si cu "medicamentul" la indemana! Singura sa inconsecventa a fost schimbarea atitudinii in privinta disputei CSA/ FCSB! Prin comparatie cu el, exista un colaborator al televiziunilor (Digi si TVR, pe durata CM) de-o platitudine in declaratii si aprecieri incontestabile, care alterneaza intr-un ritm accelerat activitatile de analist si de antrenor (prea mult solicitat si repede licentiat/concediat, in urma unor rezultate dezamagitoare)!

emil1986
emil1986  •  25 Decembrie 2022, 05:07
Postat de istet10 pe 24 Decembrie 2022, 20:17

Costumul este unguresc.

Dacă-i asa, atunci e explicabil.

istet10
istet10  •  24 Decembrie 2022, 20:17
Postat de emil1986 pe 24 Decembrie 2022, 10:23

Zici că-i țăran roman. Când colo el e jumate ungur, jumate neamț.

Costumul este unguresc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează