FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL, SÎMBĂTĂ, ORA 18:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gabi Balint: "Aş prefera un Tudor sau un Balaj în locul arbitrilor străini"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Tehnicianul Politehnicii Timişoara, Gabi Balint, a declarat că nu este un partizan al folosirii arbitrilor străini la derby-urile din campionatul intern:

"Aş prefera un Tudor, un Balaj decât arbitrii străini. Nu am încredere în străini de mâna a doua, sunt mai uşor de corupt şi nu-i va analiza nimeni dacă greşesc. Să se aducă eventual arbitri de top, recunoscuţi de FIFA, nu din Ungaria, Israel sau Bulgaria. Să fim serioşi".

Antrenorul a declarat că le-a cerut elevilor săi să dea dovadă de sacrificiu în meciurile rămase până la sfârşitul campionatului şi le-a atras atenţia că nu au voie să piardă meciul cu CFR, din etapa a 29-a. "Pierdem la CFR, pierdem tot ce am acumulat până acum în campionat, toată munca se duce", a explicat Balint, care a continuat: "Ne dorim ca Dinamo să se împiedice sau măcar să facă un egal".
 
NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  01 Mai 2009, 18:35

cred si eu ca vrea arbitrii romani acum cand elefantul+chivorchian(vicepresedintele vechii cooperative)controleaza arbitrajul romanesc.hotii intotdeauna striga hotii.15 puncte din retur facute pe mana arbitrilor(ultimul cu b-ta)si 2 blaturi ordinare cu buzaul si iasul.asta e "marea"echipa fulgerul bragadiru timisoara

 •  01 Mai 2009, 15:31

Mie mi-au placut cei de la antena1 care in pauza meciului poli-dinamo au tras o linie stramba ca sa para ca bucur e in ofsaid. s-a vazut in timpul jocului ca nu a fost vorba de ofsaid. Gasiti meciul pe mininova si uitati-va ca linia trasata de antena1 nu e paralela cu cea de centru, e stramba rau. Nu stiu daca au facut intentionat asta sau sunt incompetenti. Goian trebuia eliminat in meciul cu Poli. Si inca ceva, dinamo nu a avut mai mult de 2 ocazii in acel meci.

schukaryn
schukaryn  •  01 Mai 2009, 15:01

Are dreptate omul!!! Vin starinii si ce fac??? Gresesc la meciuri importante si dupa pleaca fara sa aiba vre o problema!!! Era mai bine cu ai nostri k nu mai au curaj sa faca blaturi si Dinamo nu o sa i mai poata cumpara ca sa ii favorizeze sau sa nu acorde penalty uri pt adversari!!! Dc iti e frik Suplyy de tudor si te plagi de el??? Pt k e corect si nu arbitreaza in favoarea lui Dinamo???

Vezi toate comentariile (5)
Comentează