FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-2

„E antrenor” » Gabi Balint, laude pentru Charalambous. Ce a observat la debutul cipriotului pe banca lui FCSB

Foto: Cristi Preda +11   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 07:36 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 09:53

Gabi Balint (60 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, a vorbit despre primul meci al lui Elias Charalambous (42 de ani) pe banca celor de la FCSB. Vicecampioana a câștigat luni seară la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-1, în runda secundă din play-off. 

Fostul internațional consideră că este un lucru pozitiv faptul că tehnicianul cipriot a fost activ pe marginea terenului, de unde a dat în permanență indicații, dar nu este convins că schimbările au fost efectuate la dorința lui. 

Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară
FCSB
Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară

Gabi Balint, după debutul lui Elias Charalambous pe banca lui FCSB: „A fost activ”

„L-am urmărit astăzi (n.r.- luni) pe Charalambous și a fost activ, tot timpul a transmis indicații, un lucru pozitiv. În viitor, se poate ca echipa să piardă, iar el să fie la fel de activ, iar atunci vom vedea dacă i se va atrage atenția să fie mai liniștit sau nu. 

El e antrenor, a știut să explice schimbările. La victorie e ok, toată lumea e mulțumită. În momentul în care va fi o înfrângere, s-ar putea să i se ceară și lui niște explicații. 

S-a văzut, a chemat anumiți jucători la margine, le-a dat indicații tactice. Alea nu au fost din altă parte, ci ale lui”, a declarat Gabi Balint, potrivit Digi Sport. 

Elias Charalambous, după Sepsi - FCSB: „Reacție uimitoare” 

„Sunt fericit pentru jucători, au depus un efort mare. Am obținut cele 3 puncte, ăsta era obiectivul înaintea meciului. Cea mai importantă este reacția după ce am primit gol. Am avut o reacție uimitoare, asta este cel mai important pentru mine. 

Avem multe lucruri de îmbunătățit, trebuie să vedem unde am greșit în special după victorii. Nu trebuie să așteptăm să pierdem pentru a vedea ce greșeli facem. Avem multe de îmbunătățit și vom încerca să o facem cât de curând posibil”, a precizat cipriotul la PrimaSport. 

Elias Charalambous, despre schimbările de la pauză: „Mă gândesc la binele echipei” 

Charalambous a fost întrebat și despre schimbările de la pauză, când Miculescu și Ovidiu Popescu le-au luat locurile lui Cordea și Edjouma. 

„Am schimbat sistemul la pauză, Sepsi ne-a creat probleme la mijloc și am schimbat sistemul în 4-2-3-1. În a doua repriză consider că am fost mai buni la mijloc, unde aveam probleme. 

La fostele echipe am făcut schimbări și înainte de pauză. Când urmăresc meciul, vreau să fac echipa mai bună. Dacă simt că trebuie să schimb, nu contează în ce minut suntem, mă gândesc la binele echipei. 

Am văzut ce probleme avem și vom încerca să le rezolvăm. Vom analiza meciul, vom vedea ce am făcut bine și ce nu, iar de mâine trecem la meciul cu CFR. O vom lua pas cu pas, e singurul lucru de făcut”, a explicat Charalambous. 

VIDEO. Fanii FCSB-ului au făcut prăpăd în toaletele din incinta stadionului celor de la Sepsi

Citește și: 

Omul de bază de la FCSB, scos cu targa de pe teren » Primul diagnostic

L-a cucerit pe Florinel Coman în doar câteva zile: „Îmi place foarte mult. Implicat 100%, știe să vorbească”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
danglumetu
danglumetu  •  04 Aprilie 2023, 14:30
Postat de Sss009. pe 04 Aprilie 2023, 09:58

Cand face gigi schimbarile nu e bine, cand le face Elias, iar nu e bine... nu sunteti niciodata multumiti ! A ajuns emisiunea aia a lui naum de 2 lei ...

naum e de departe cel mai citit din gasca de la digi, pacat ca e visceral, vecin cu isteria, amintiti-va comentariul despre coltescu la incidentul acela, in schimb, bietul moraru e doar o baba ofticoasa, pus mereu pe contrazis dar n-are vorbele, doar tifna si ton ridicat!

MariaMadalina1968
MariaMadalina1968  •  04 Aprilie 2023, 10:44

Se face atat tam,tam pe aceasta speta,degeaba !!! Va place scandalul si multe inventii din partea unor ziaristi !!!Credeti ca Becali este singuru patron de la noi care face echipa ? De ce nu amintiti de patronul de la Sepsi carte intra peste jucatori in vestiar dand directive(parca odata Bergodi se lauda ca pe Gigi Becali la dat afara din vestiar)!! de ce nu amintiti de Rotaru care-l schimba pe Radoi ca avea afinitati la anumiti jucatori si in momentul cand Radoi nu a mai vrut sa-i foloseasca a fost dat afara!!! De patronul CFR ce sa mai spun,cred ca mai aveti discursul din avion cand injura unul din investitori si toata echipa in frunte cu Dan Petrescu erau in pozitie de drepti !!!Despre Mititelu,nu am comentarii,Becali e mic colpil pe langa el din punct de vedere al amestecului la echipa !!!Despre asa zisi patroni de la Pitesti,Voluntari si alte echipe sponzorizate de primarii,ce sa mai spun ca domni primarii sunt mai rau decat patroni si se amesteca in treburile echipei,schimba antrenori,jucatori,etc...Va reamintesc:Lucescu,Iordanescu,Halagian,Jenei,Covaci,Hizo,Ion Marin,Florin Marin etc.. nu au avut cursuri PRO cand au inceput sa antreneze si au avut performante!Cred ca ar trebui lasat omul sa antreneze si dupa poate sa faca si cursuri PRO !!!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Aprilie 2023, 10:15

Haralambie la nivel de discurs este foarte bun ...asa se vorbeste ...nu ca Edy... avem 6 punte suntem pe locul 2 la egalitate de puncte cu locul 1 ...ne calificam la Euro de pe primul loc ...nu ...Haralambie spune ca trebuie sa vedem unde am gresit in special la victorii ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează