FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-0

Gabi Balint, nemilos după derby-ul FCSB - CFR Cluj: „I-au maltratat, i-au călcat în picioare!”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 18:48 / Actualizat luni, 22 martie 2021 19:30

Gabi Balint (58 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al primei reprezentative, a comentat deznodământul derby-ului FCSB - CFR Cluj 3-0. 

Contestatar al echipei lui Gigi Becali, Gabi Balint și-a scos de data aceasta pălăria în fața celor de la FCSB. „I-au maltratat, i-au călcat în picioare! Sunt dure cuvintele, dar nu mă așteptam să fie o diferență atât de mare. CFR a fost o echipă speriată! Poate a contat și că n-au avut antrenorul pe bancă. La CFR a fost totul rupt, totul la pământ”, a declarat Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Balint și-a început analiza cu o glumă: „Nu înțeleg cine e frizerul celor de la FCSB. E singurul lucru pe care aș vrea să-l reproșez după meciul cu CFR”. Replica a venit imediat din partea lui Helmuth Duckadam, fostul coleg al lui „Pele” Balint: „Nu înțelegi, că n-ai mai fost de mult timp la frizer!”.

Dan Alexa: „Jucătorii de la CFR au fost sufocați”

Dan Alexa a analizat tactic meciul dintre FCSB și CFR Cluj, câștigat clar de bucureșteni, scor 3-0, și a explicat de ce echipa lui Toni Petrea a fost superioară. „Chirurgul” este de părere că jucătorii lui Edward Iordănescu au avut de suferit din cauza presingului făcut de echipa roș-albastră și spun că FCSB a avut de câștigat după revenirea preparatorului Thomas Neubert.

Prin simpla dispunere a jucătorilor, cu trei oameni rapizi în atac, cei de la CFR au așteptat jocul, dar au fost sufocați de presingul foarte insistent al celor de la FCSB. Camora și Susic nu le-au făcut față adversarilor direcți. În plus, Moruțan a făcut mult deranj între linii. Era jucătorul meciului, dacă nu avea dispariția aia de 15 minute în a doua repriză, când a avut o perioadă proastă. 

FCSB a arătat ca o campioană, din punct de vedere mental. A arătat că vrea să câștige. Tot ce vedem la Steaua diferă față de anii trecuți. Acum se vede mâna lui Neubert, cel mai important transfer al Stelei. Nu e întâmplător că Moruțan, Olaru sau Tănase sunt mult peste ce au fost sezonul trecut. Și Man s-a dezvoltat foarte mult - Dan Alexa, la Look Sport

VIDEO Dumtru Dragomir după FCSB - CFR, 3-0: „Foarte blazați cei de la CFR. Au căzut și fizic și pshic”

Citește și alte știri despre FCSB:

Vedeta de la FCSB sparge barierele! Prestație la nivel mondial în derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali își înțeapă rivalii de la CFR: „Îl vor pe Tănase? Poate pe Dodel. Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
514091889218839
Mihai Buzea  •  23 Martie 2021, 11:43
Postat de fairplayromania pe 22 Martie 2021, 22:47

Un blat cît casa, dar nimeni nu are curajul sa o spună. Mi-a trecut de dor de fcsb-viitorul. Anul trecui i s-a dat cfr-ului campionatul iar acum fcsbeului. Jenant.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  23 Martie 2021, 06:52

În tur au jucat "bărbații "(a se citi cotonogarii, lăsați să "rupă "tot de isvan din clioooj) cu copiii...Acum au jucat copiii,deveniți bărbați ,cu o echipă (de data asta arbitrata APROAPE corect) de bunici tocmai buni de ieșit la pensie.Cam asta-i diferența de la 0-2,la 3-0....care putea fi și mult mai rău, adică vre-o 5-0...dar e bine și așa rău....

fairplayromania
fairplayromania  •  22 Martie 2021, 22:47

Un blat cît casa, dar nimeni nu are curajul sa o spună. Mi-a trecut de dor de fcsb-viitorul. Anul trecui i s-a dat cfr-ului campionatul iar acum fcsbeului. Jenant.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează