FOTBAL  »  Superliga  »  IRONIE

Gigi Becali își înțeapă rivalii de la CFR: „Îl vor pe Tănase? Poate pe Dodel. Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon”

Gigi Becali, finanțator FCSB +23   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 15:06 / Actualizat luni, 22 martie 2021 15:20

Gigi Becali (62 de ani) și-a ironizat rivalii de la CFR Cluj, interesați de Florin Tănase (26), căpitanul roș-albaștrilor.

Latifundiarul din Pipera râde de Edi Iordănescu și lasă de înțeles că este imposibil ca Tănase să ajungă în Gruia. Sarcastic, Gigi Becali le-a transmis celor de la CFR Cluj să îl caute pe Cristian Tănase, fotbalistul Academicii Clinceni, dacă tot vor un fotbalist cu acest nume.

Gigi Becali: „Tănase la CFR Cluj? Nici de glumă nu este asta”

Gigi Becali nu a ratat oportunitatea de a-l înțepa pe Cristian Bălgrădean, portarul care a părăsit FCSB și a semnat cu CFR Cluj anul trecut. 

„Florin Tănase o să ajungă la CFR Cluj când o să câștige Balonul de Aur un fotbalist din România. A, poate Edi Iordănescu îl vrea pe Tănase, dar Cristi Tănase nu mai este la noi, este la Clinceni. Să îi dați lui nenea Edi numărul de telefon să îl sune pe Dodel. 

Hai sa fim serioși! Nici de glumă nu este asta. Acum, am la echipă băieți de caracter. Nu mai sunt prin vestiar pe la noi jucători genul lui Bălgrădean. Dar stați că am încă doi pentru CFR. Să îi ia pe Soiledis și pe Stan. Pe ăștia doi poate să îi ia nenea Edi”, a declarat Becali pentru Prosport

18 goluria înscris Florin Tănase în acest sezon de Liga 1

VIDEO. Coman și Tănase, puși la punct: „Așa nu, e o rușine ce au făcut! Aveți un pic de respect!”

Mai multe știri despre FCSB:

Vedeta de la FCSB sparge barierele! Prestație la nivel mondial în derby-ul cu CFR Cluj

Becali a anunţat cum va arăta viitorul lui Florin Tănase! „Ca să fie clar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
csaba
csaba  •  22 Martie 2021, 19:47

Păcat că dați toate prostiile debitate de un pușcăriaș incult, crede că dacă are mulți bai are și cultură, și cei 7 ani de acasă îi lipsesc, dar mereu gura o ia înainte de a se gândi sau poate că n-are cu ce, atâția bani băgați în fotbal și rezultate ioc.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Martie 2021, 17:47

Dupa opt ani cu milioane investite in jucatori si tot atatea umilinte i-a revenit glasul si ingamfarea !! Ar fi bine sa nu se bucure prea repede pentru ca nu s-a sfarsit campionatul !!

the.fixer
the.fixer  •  22 Martie 2021, 16:17

Aia cu lem tanase a fost aruncată la mișto de iedi ca sa îl atingă un pic pe George Penali! Voi, Spiru Haret o faceți știre și imediat publicați ce *** Cici! Rușine bă !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close