FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Edi Iordănescu aplică „schema Gigi Becali”: „Vreau un jucător de la FCSB, îi vom face o ofertă de nerefuzat”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2021 19:50 / Actualizat joi, 18 martie 2021 21:06

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, spune că este interesat de un fotbalist de la FCSB, chiar în ziua dinaintea duelului direct dintre cele două echipe. Sursele GSP.RO susțin că este vorba de Florin Tănase (26 de ani), golgeterul Ligii 1.

În conferința de presă susținută înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj, Edi Iordănescu a fost întrebat despre bine-cunoscuta tactică a lui Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, care de multe ori vorbește despre oferte pentru fotbaliștii adversarelor înainte de meciurile cu miză. Tehnicianul campioanei a „preluat” tactica latifundiarului din Pipera și a lăsat de înțeles că CFR va încerca să aducă un fotbalist de la FCSB la finalul acestui sezon

Din informațiile obținute de GSP.RO, jucătorul ochit de Iordănescu jr. ar fi chiar Florin Tănase. Căpitanul rivalei și golgeterul la zi al Ligii 1 intră în ultimul său an de contract cu FCSB, iar până în acest moment a refuzat toate propunerile de prelungire venite din partea lui Gigi Becali. Dacă nu va reuși să îl vândă în această vară, FCSB riscă să își piardă gratis cel mai important jucător din lot. CFR Cluj stă la pândă și așteaptă finalul anului, când Tănase intră în ultimele șase luni.

Edi Iordănescu, îl vrea pe Florin Tănase la CFR Cluj

„Sunt obișnuit cu schemele astea. Nu cred că mai au impact, sunt deja vechi. Au avut cândva. Mi-ar fi și mie ușor să spun acum că sunt mulți jucători de la FCSB pe placul meu. Sunt jucători valoroși, tineri, talentați, dar majoritatea nu sunt accesibili, au cote importante de piață și probabil sunt disponibili doar pentru piața externă. 

Este un jucător de la FCSB care îmi place foarte mult, nu este accesibil acum, dar știu că în scurt timp va fi și cred că voi apela la conducerea noastră, poate face un efort ca peste puțin timp să îi facem o ofertă de nerefuzat să vină la CFR. Până la urmă este un lucru legal și normal, piața este deschisă și liberă”, a spus Iordănescu.

17 goluriși două pase de gol a marcat Tănase în 23 de meciuri disputate în Liga 1 în acest sezon

Mai multe știri despre FCSB - CFR Cluj:

Edi Iordănescu, răspuns tăios pentru Gigi Becali: „Vă garantez asta! Afirmația lui m-a lăsat fără glas”

FRF a programat Supercupa României din sezonul trecut » Când vor juca CFR Cluj și FCSB pentru trofeu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  19 Martie 2021, 08:53
Postat de Cristi Sorin pe 19 Martie 2021, 08:37

Tanase viseaza la un transfer in Europa nu la Cluj...

O fi visând el la Europa dar la ce reclamă are jiji în lume nu prea cred că-l ia cineva pe tănase-down. Poate gratis prin bulgărica sau ungurica, că pe bani nu riscă nimeni. Și stai relax: cred că și tănase-down vrea la CFR. Ce tare ar fi. Să se transfere la CFR și la un meci direct cu fecesebeu să simuleze o secerare în careu.....????

422663335592396
Angela Ionescu  •  19 Martie 2021, 08:45

CFR Cluj joacă din maturitatea jucătorilor și stilul de joc "Dan Petrescu ".Iordănescu un trubadur.

277708536361513
Cristi Sorin  •  19 Martie 2021, 08:37

Tanase viseaza la un transfer in Europa nu la Cluj...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close